Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Мое мислење е дека таа другаркаи и соли памет нешто .шо мислите вие шо ќе да е??ПОМОШ .:toe:
Според кажаното,мене повеќе ми делува како другаркава да те засвиѓала тебе па може затоа решила да се оддалечи од тебе и симпатијава твоја..
Втора опција..Те игнорира..Чисто да види колку ќе и трчаш по гзот..
Најпаметно ќе ти биде да и кажеш се што мислиш дали на мсн,дали ќе инсистираш у живо-твоја одлука..
Кажи и дека ти се свиѓа, cut the crap и прашај ја шо и се дешава,дали е во прашање другарката,дали она изгубила интерес..
Коментарите на wot и Dark King игнорирај ги..
Симпатијата твоја ја донесла другарка и за да те оцени..It's what we do кога некој ни се свиѓа. „Вау колку е кул типот,мора да го запознаеш..“.И после ќе зборат за тебе највероватно...многу...
А чим те запознала со другарка и значиш нешто.

Другарките се лошата страна на некоја девојка.
...
Ако се пројде во најдобар ред, за еден месец врска може да ја натераш да ја откачи другарката. :D
Revenge rulz.
Баталија. Девојка без свое мислење и која слепо слуша другарка не е добра девојка
:icon_roll
Слободно обидете се да го направите ова..И двајцата..
Знам дека неславно ќе заврши вашиот обид.
Девојките ги слушаат своите другарки,важни им се во животот..
Кога се со некој тип сакаат другарките да го сакаат,слободно да дрват за него..all day long..
Добро..Сепак не слепо да ја слушаат,зашто ако некој ја прави среќен а другарката не го одобрува,другарката е таа што треба да се преиспита..
Дали и е побитна среќата на другаркаи и,или нејзиното сопствено мислење за тип што не го познава...

И не..Никогаш не се обидувај да ја натераш девојкати да ја откачи другарка и..
Прво затоа што ќе сватат што сакаш да направиш и ќе биде полошо..
Второ,на оваа возраст врските не ви се сериозни..Зашто некој да изгуби другарка ради ваши антипатии?!
Ќе раскинете некогаш и кога ќе и светне дека ради вас изгубила другарки ќе ве мрази многу...многууууу.

И не..Никогаш не се обидувај да ја натераш девојкати да ја откачи другарка и..
Прво затоа што ќе сватат што сакаш да направиш и ќе биде полошо..
Второ,на оваа возраст врските не ви се сериозни..Зашто некој да изгуби другарка ради ваши антипатии?!
Ќе раскинете некогаш и кога ќе и светне дека ради вас изгубила другарки ќе ве мрази многу...многууууу.

Прво, магде, никад не зборам на памет. Онака дешавки од животот.. ретко која сфаќа. :))
Второ, секој со своите цели. Ретко се наоѓа добар другар/ка во ова време. Така да не губат ништо. Само тест колку се добри во смисол другарки.

После раскинување не да ме мрази, и магии нека прави. Шо има веза?
Раскинето значи крај, минато. Бац.

фала многу за советите ? Ќе се обидам ако можам на живо да ја прашам некако ама не преку мсн.така ми изглеа по сигурно.фала уште еднаш:back:

Ако типот ти се свиѓа, зошто не си го видела одамна?

Без разлика, ако ти се свиѓа, повикај го на муабет. По можност не мешај ја „другарка“ ти, туку повикај го да излезете зашто сакаш да се видиш со него. И убаво помини си со него.

Ако случајно падне муабет за тоа што типкава нешто рекла, искажи го својот став. Ама немој да трчаш и да се правдаш пред дечкото, зашто тој како прво треба да има свое мислење, па дури потоа да слуша други.

Ако видиш дека поради која и да е причина се „оладил“ кон тебе, батали го и него.

epa imame iskacano zaedno ali uci mn daleku i taka a sea ne sme se dogovorileee...inace slusnav muabet po maalo kako mu dosla bifsata od...druga drzava i ja zeznal...tipkata celata ja vidov razocaranaa..idiot e mn golem a neam kako da mu kazam inace poso nema da go vidam u skoro vremee:(:(:(:pos2::tapp:

mene mi kazete osveta....zatoa sto jas koga bev fatena so nego go vidov so druga koga go vidov so sopstvenive oci otidov vo kaficot vo koj bevme i toj koga dojde mu udriv samar pred site iako i toa ne e malku go posramotiv pred site :pos2: potoa raskinavme i ne sme prezborile nekolku meseci sega pocnavme pak da si pisuvame na msn i toj me prasa za muvanje iako toj so sekoja saka da se smua(sekako ne bash sekoja ne me fakajte za zbor tuku sekogas ima po nekoja muvacka) pa sega jas sakam da mu se osvetam iako go iznavregav po nesto na msn..no malku e..sakam da mi plati na pogolema smetka...imate nekoj sovet??? ako imate pisite obaveznoo...i kako ideja da vi dadam ide leto pa ona ova na bazeni itn:icon_razz:devil2::violent1::zver:

mene mi kazete osveta....zatoa sto jas koga bev fatena so nego go vidov so druga koga go vidov so sopstvenive oci otidov vo kaficot vo koj bevme i toj koga dojde mu udriv samar pred site iako i toa ne e malku go posramotiv pred site :pos2: potoa raskinavme i ne sme prezborile nekolku meseci sega pocnavme pak da si pisuvame na msn i toj me prasa za muvanje iako toj so sekoja saka da se smua(sekako ne bash sekoja ne me fakajte za zbor tuku sekogas ima po nekoja muvacka) pa sega jas sakam da mu se osvetam iako go iznavregav po nesto na msn..no malku e..sakam da mi plati na pogolema smetka...imate nekoj sovet??? ako imate pisite obaveznoo...i kako ideja da vi dadam ide leto pa ona ova na bazeni itn:icon_razz:devil2::violent1::zver:
Зошто толку сакате да се одмаздувате? Па шо било, нека било. Знам дека си лута и дека сакаш на најлош можен начин да го направиш да пати, ама ако го сакаш верувај дека ќе се каеш. А, ако не го сакаш, немора ни да имаш потреба од тоа.
Како што го опиша типов ми изгледа на некој фраер, ама од такви никогаш доста, така да шо можиш да му направиш...? Не вреди за нив ништо во животот да правиш ниту да се замараш, кажав пак подруга е ситуацијата ако го сакаш,ама ни тоа нема што да ти оди во корист.

Aбе шо сте се запнале сите со морални вредности?
Синкир сеа зш ја искара таја ќе го сменит мислењето и нема да сакат да се одмаздит.
Само ќе прашат на друго место и пак ќе си истерат то шо наумила.
Чим веќе решила, и барат совет, ево да и дајме, а не да и држиме часој за етика и добро и лошо. Колку и да е грда одмаздата, не сме ние овде Мајка Тереза па да ја изведиме на праф пат.:smir:

Ево јас на пример, можам да ти препорачам да се договориш за се измуваш со него и да го маткаш цела вечер и после да дојт некој друг типац (шо мојт, а и не морат да знајт за планот) и да се измуваш пред него. И нешо со злобен поглед да му речиш: Ау колку сум издувана, заборајв да ве запознам. Ова е *рандом име*, дечко ми.
И после замини негде со вториов и покани го првиот со вас. Секако нема да дојт, а аку дојт, користи го секој момент да му покажиш "колку го сакаш дечко ти".
Ваљда поможив.

Синкир сеа зш ја искара таја ќе го сменит мислењето и нема да сакат да се одмаздит.
Чим веќе решила, и барат совет, ево да и дајме, а не да и држиме часој за етика и добро и лошо. Колку и да е грда одмаздата, не сме ние овде Мајка Тереза па да ја изведиме на праф пат.:smir:

Ево јас на пример, можам да ти препорачам да се договориш за се измуваш со него и да го маткаш цела вечер и после да дојт некој друг типац (шо мојт, а и не морат да знајт за планот) и да се измуваш пред него. И нешо со злобен поглед да му речиш: Ау колку сум издувана, заборајв да ве запознам. Ова е *рандом име*, дечко ми.
И после замини негде со вториов и покани го првиот со вас. Секако нема да дојт, а аку дојт, користи го секој момент да му покажиш "колку го сакаш дечко ти".
Ваљда поможив.
Beware from the evil master plans of the woman's brain...:pos:

Абе, да те прашам. Ти да си на местово на типацов би те повредило ова?
Пошо не сум сеа ногу иновативна, да се работеше за мене сигурно ќе измислев нешо да не мојт да ме опулит после (без да му г’ископам очите:)).
Тебе шо би те повредило најногу?..

Ваљда поможив.
Па и еден дел совет е да и кажиш дека не вреди да се замараат со такви.
Ако веќе ја има фатено голем инает за тоа, да нека му се одмазди ајде.. иако пак тоа не е начин. Кога-тогаш некоја него истово ќе му го направи, како што и дотичниот и го направил неа, иако тешко е да се помириш со овој факт, порано или подоцна се сфаќа.
А од ова твоево ако му го направи може да настане жестока тепачка. До некаде се согласувам да го матка демек ај ќе се измуваме вака така и нека се договорат да се чекаат некаде, и ти не му оди и после прати му порака: извини заборајв дека треба да излезам со поважна личност од тебе што ме заслужува.

ves fala za soveto a i ti poorgirl iako ne vi gi znam iminjata(nema veza) sepak mislam deka ke napravam kako sto rece ves ke se dogovoram za muvanje a potoa ke mu pisam deka zaboraviv iako toa nema mnogu da me umiri zatoa sto sakam da priznae deka zgresil zatoa sto so taa koja sto toj me izneveri bese poznata niz cel grad kako ku*va i edinstveno si bi me umirilo bi bilo da priznae deka zgresil deka se kae sto me izneveril a jas da go imam toa zadovolstvo da mu potvrdam ali :toe:nema potreba da se zamara so nekoi sto se zamisluvaat deka se premnogu.....

sovet: da ne se zamaras so nego.i nemoj da vrakjas.samo momentalno ke ti bide podoobro i ke se osekjas kratkorocno zadovolstvo, posle pak ke ti bide isto..povredena si i zatoa trgni se od toj decko sto ne zasluzuva da mu obrnes vnimanie ni trud.ako nekoj e rasipan ili glup ne se spustaj na negovo nivo.bidi si ti dobra i pametna kako sto si.pozdrav

Ваљда поможив.
Никогаш доста од шпански серии.. Не и кажува дека ја сака, не и кажува дека сака да и биде сериозен дечко, туку само мување. Доколку некоја будала ми го направи тоа, што го рече ти ќе помислам дека сака секс у тројка, нема ни малку да ме направи љубоморен ниту пак да ме изнервира ( мување, не вклучуваше емоции, така ? ).

Одмаздата се смислува во моментот, кога ќе дојде, ќе знаеш што и како.

Никогаш доста од шпански серии.. Не и кажува дека ја сака, не и кажува дека сака да и биде сериозен дечко, туку само мување. Доколку некоја будала ми го направи тоа, што го рече ти ќе помислам дека сака секс у тројка, нема ни малку да ме направи љубоморен ниту пак да ме изнервира ( мување, не вклучуваше емоции, така ? ).

Одмаздата се смислува во моментот, кога ќе дојде, ќе знаеш што и како.
hahahhaha pa belki moze da si pomisli taka ahahahhahaha

uф ќе ти речеш пред цело негово дрштбо да кажеш дека му е мал ама имаш 15
искрено машко што навицтина го повредува по
а)дека му е мал
б) ако те сака да кажеш дека нема чуства дека е ваков таков итн

ама знаеш што навистина повредува не да му се одмаздиш туу да се видите и пред него да кажеш колку те повредил а ти колку си го сакал итн да бидеш искрена и после да го оставиш то ест да не се муват у најлош случај ќе го изнервираш со тоа што си го одвлекла што подалеку од дома (значи ако живее у ѓорче натерај го да дојде у бисер и итн) за чабе
најдобар случај ќе се осети ко тешко гомно и тоа бајаги време ќе го жеже

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom