Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
"Conte left Juve because 'you can not enter a €100 restaurant with €10'. Now Juventus have bought the entire restaurant." - La Stampa.

Добро бе да му ебам мајакта , зошто?
епа немаше чоекот стрплење ... не ме чуди и во челси да не дотурка далеку посебно како што го знајме абрамович нема мн трте мрте

13654318_1627804107531341_5419785728477205463_n.jpg

@kikomcjuve :icon_lol:

Ги изгледав сите голови на Пипита за Наполи . Еве што забележав :
  • Најмногу голови постигнал против Лацио , негде 14/15 одприлика, од сите 91 ... има нешто против Лацио незнам што...нека продужи така..
  • Против нас 2 пати забил мајке му :) ( па океј ретко кој забил повеќе у последните 3 сезони )
  • Против Милан 5-6 Против Интер 5-6
  • Рома 3 Фиорентина 3
  • Од Европски натпревари така по забележителни забил против Дортмунд , Арсенал, Марсеј, Билбао,Волфсбург...
  • Последниот 91 гол во дресот на Наполи му е ремек дело , ножички...
  • од Пенали колку се сеќавам се околу 7-8 гола...
  • Многу малку од головите му се сервирани на тацна, шо се вели лесни голови..да, ги има, но најголем дел од головите сам си гради простор за шут, дрибла па забива ....

Ги изгледав сите голови на Пипита за Наполи . Еве што забележав :
  • Најмногу голови постигнал против Лацио , негде 14/15 одприлика, од сите 91 ... има нешто против Лацио незнам што...нека продужи така..
  • Против нас 2 пати забил мајке му :) ( па океј ретко кој забил повеќе у последните 3 сезони )
  • Против Милан 5-6 Против Интер 5-6
  • Рома 3 Фиорентина 3
  • Од Европски натпревари така по забележителни забил против Дортмунд , Арсенал, Марсеј, Билбао,Волфсбург...
  • Последниот 91 гол во дресот на Наполи му е ремек дело , ножички...
  • од Пенали колку се сеќавам се околу 7-8 гола...
  • Многу малку од головите му се сервирани на тацна, шо се вели лесни голови..да, ги има, но најголем дел од головите сам си гради простор за шут, дрибла па забива ....
ке речам нешто ама одма ке ме нападниш не велам дека е слаб играч или било што ама муабетов ми е друго е ти да играш во наполи друго е да играш во јуве а савим е друго да играш во реал мадрид во реал мадрид го имаше неприкосновениот раул и роналдо учеше од нив во наполи се покажа солидно да не пишам одлично е сеа веке е краток периодов некако уште сите играчи не му се на располагање на алегри дали ке има доволно утакмици и време да ги уигра сите?

ке речам нешто ама одма ке ме нападниш не велам дека е слаб играч или било што ама муабетов ми е друго е ти да играш во наполи друго е да играш во јуве а савим е друго да играш во реал мадрид во реал мадрид го имаше неприкосновениот раул и роналдо учеше од нив во наполи се покажа солидно да не пишам одлично е сеа веке е краток периодов некако уште сите играчи не му се на располагање на алегри дали ке има доволно утакмици и време да ги уигра сите?
Токму така!!! друго е , ептен по друго е ... каде каде полесно ќе биде сега за Гонзало , има за класа подобри тимски колеги сега од тие во шо ги имаше во Наполи...
Како бе краток период има цел месец и кусур.. плус никој не очекува уште првата против Фиорентина да газиме, добро може ќе ги згазиме, но никој не очекува да работи перфектно тимот со новајлиите уште од сам старт... лека полека крај септември/Октомври ќе биде цаком паком и со нив...

Еј преку кур ми дојдоа шпекулацииве со Погба... Да неможиш асално да се израдуваш на новиве засилувања, само за овој зборат. Ако му се иде ондак ЧАО, ако сака да остане нека каже јасно а не да го шета дебелиот му агент насекаде.

Денес тие што беа со Италија на ЕП се враќаат во Торино, значи кај и да е ќе се враќа и црнецов, па да видиме тогаш што ќе се деси...

Чекај уште убиецот на Јелена не го нашле, вие сакате ова со Погба да се реши :pos:

Измешани репорти едни велат Среда ќе се официјализира трансферот (Спортмедиасет во генерала) други ќе останвал Погба (Скај) никако не си најубо да се игнорира све освен ИГуаин и готово.[DOUBLEPOST=1469457248][/DOUBLEPOST]
CoNwWybWEAAvMI2.jpg:large

CoNtFZ6WEAQM7bn.jpg

CoNtGeMW8AAt7EC.jpg
\

CoNtHggWgAAlay3.jpg

CoNtJGuW8AAv7d-.jpg
[DOUBLEPOST=1469457528][/DOUBLEPOST]Ако не си оди Погба

13659045_815348035267935_1476236668058055798_n.jpg

Последно уредено:
Игуаин не се појавил на денешниот тренинг на Наполи.

Игуаин не се појавил на денешниот тренинг на Наполи.
That Gonzalo Higuain will not occur later today in Dimaro now it seems obvious. And, by failing to respond to the summons of Naples, the Pipita is considered a Juventus player.According to Gazzetta dello SportArgentina expects only the green light to fly to Turin, where he could land in the next 48 hours. In case of opening of Napoli, the Bianconeri could offer one of Pereyra , Zaza ,Sturaro , Rugani or Neto , difficult though - the rosy precise - that De Laurentiis accept something other than the release clause of 90 million Euros, payable in two tranches (not 94.7 by virtue of the interest directed a company).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom