Фан Клуб: Интер

Не дека се ни е розево во тимот, ама пак ли ќе ве читам ко лани? Леле кур пукнаа одредени (не алудирам на вас двајца сеа што почнавте конверзација), пошо нели Милан не тепаше на Ергеле куп и Реал и уште некои таму, за после да стартуваме со 5-0-0 и да испадне дека џабе брчеле. Па втора пријателска ни е, онаа првата со аматерите не ја ни рачунам, чекајте, пола тим на одмор ни е, нека играат овде ова шљамовиве па лека полека да се отарасиме од ѓубрето во тимот, ако им е тоа во план на Манчини и компанија. Кое фајде ако играат првотимците и некој се повреди? Затоа се пријателските, нека ги проба сите играчи... Не знам што паничите без потреба, уопште не ме занимаат овие утакмици, мислам од резултатски аспект.

Еј не брат, ја не ја гледав, верувај и не знам како заврши оваа со ПСЖ.

Стварно заборавив дека вечерва играат.

Не ми се битни овие пријателски утакмици, гледам само за Серија.

И нема везе, тимов стварно не ни е за подолг пласман од групна фаза во ЛШ. Ептен треба да имаме слаба група па.. :D

Не бе, немој не ме радуј...

Еј не брат, ја не ја гледав, верувај и не знам како заврши оваа со ПСЖ.

Стварно заборавив дека вечерва играат.

Не ми се битни овие пријателски утакмици, гледам само за Серија.

И нема везе, тимов стварно не ни е за подолг пласман од групна фаза во ЛШ. Ептен треба да имаме слаба група па.. :D

Не бе, немој не ме радуј...
Сеа играат бе, пушти и уживај во мајсториите на Паласио. :cool: Озбилно, не знам зашто се крева паника на пријателски средби, апсолутно без замарање, ќе почне Серија A таму ќе си кинеме живци. :D

Сеа играат бе, пушти и уживај во мајсториите на Паласио. :cool: Озбилно, не знам зашто се крева паника на пријателски средби, апсолутно без замарање, ќе почне Серија A таму ќе си кинеме живци. :D

Кога почна утакмицава, која минута е?
Од мобилен сум. :icon_mrgr:

Кога почна утакмицава, која минута е?
Пред 10 минути, на Арена 3 ја даваат.[DOUBLEPOST=1469395458][/DOUBLEPOST]Џабе зборам да не се нервирате, одма 200 притисок ми крена Хандановиќ. До кога ќе примаш вакви голови бе свињо една, мајката да ти ја изнаебам??? До кога?? НАјглуп голман кога се во прашање нафрлени топки и слободни удари, нит знае да процени кога да искочи нит знае правилно да избоксува. СТОКА!

Последно уредено:
erkin i nagatomo gi igra u isto vreme na levata strana pa sto ke pravat dvajcata ke se borat za korner znamenceto:tapp:[DOUBLEPOST=1469395870][/DOUBLEPOST]koga gi gledam nagatomo palacio i ranokia u prv tim odma mi se kenja

Чекам само да го шитнат Икарди у Наполи и на негово место да ги донесат Габијадини и Џеко и официјално да се откажам од тимов.
Почнува страшно на кур да ми иде у последно време.
Нема врска,све е ова на Манчини масло.Тохир имаше јак проект,јаки директори донесе,играчини страшни,ама го утна тренерот.Требаше Мацари да го остаи со фамозната 352 негова смрдена.
Море марш све у пм!Да им се исерам и на кинези и на индонежани у нос да им насерам!
Си реков не ги глеам више,ама џабе.
20 години ги глеам,неможам да прекинам све да им изнаебам

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Јојо добар у првово полувреме, Орие мајка му изеба на Еркин по левата страна.

mancini mozno e da si ide hehehehehe, posle nemalo zasiluvanja, say whaaaat ?

mancini mozno e da si ide hehehehehe, posle nemalo zasiluvanja, say whaaaat ?
И до кога ќе чекаат до крај на Август за да одлучат дали да го бркаат говедото дали да му купуваат играчи, не бе не се нормални Август дојде уште немаат проект.

И до кога ќе чекаат до крај на Август за да одлучат дали да го бркаат говедото дали да му купуваат играчи, не бе не се нормални Август дојде уште немаат проект.
abe za 5 dena mozes da doneses 3-4 kvalitetni igraci, ne e toa problem, milan ibra i robinjo na kraj od leto gi zemaa, na pocnata sezona u avgust, ali ako si ide, denovive ke bide toa, nek se nosi u tri lepe. :)

Среда со Сунинг има состанок ама не знам што се влечкаат или нека пресечат одма или нека му носат играчи. Јас сум за да го избркаат како куче...

И кого ќе донесат? Има ли некој нормален што е достапен освен Блан?

Пишав за вакво можно сценарио уште пред некое време, ќе се налути овој и ќе си даде оставка на сред припреми.
Епа да ти ебам све по дома твое мртво. Мрш ај.
Иако уште не е потврдено ова, ќе видиме утре, ама според последните постапки негови а и изјави најверојатно тоа е тоа.

Сеа коа ќе ни дојде Чезаре `залижана мрсна фризура` Прандели ќе се чудиме. Или Де Бур експериментот од тренер. Или Леонардо директорот што нема допирна точка со фудбал 5 години. Или Локо `го иам измислено фудбалот` Биелса.

Море мрш у пичку матер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom