Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Малку оф топик... Може ли некој од али експрес да ми најде релевантен линк од новиот дрес? Фала многу

Sent from my D2303 using Tapatalk

За 2 недели имаме Комјунити, а за 20 дена почнува ПЛ. Имаме до сега 3ца нови играчи, со 4ца планираат да го затворат трансфер перидот како што кажа Мур, но мора да побрзаат дека ова е кратко време, а треба да се склопи тим во кој носиш 4ца нови играчи кој реално треба да бидат носители на играта, дека другото го видовме вчера, просечни и подпросечни играчи.

Наводно Алегри денес изјавил дека за Погба се преговара со нас и не се знае што ќе се случи со него.

Ако Игуаин според Јувентус вреди 94м, Погба за 120м е грабеж :D
Ова баш сеа го читав на овј вашиот странски форум. :)[DOUBLEPOST=1469292400][/DOUBLEPOST]Изјави дека нема да коментира за Игуаин а за Погба дека е уште играч на Јувентус и рачуна на него јбг шо да кажи :)
Наводно Алегри денес изјавил дека за Погба се преговара со нас и не се знае што ќе се случи со него.

Ова баш сеа го читав на овј вашиот странски форум. :)[DOUBLEPOST=1469292400][/DOUBLEPOST]Изјави дека нема да коментира за Игуаин а за Погба дека е уште играч на Јувентус и рачуна на него јбг шо да кажи :)

Не ги лажи луѓето бе сеоски Ди Марцио... Јувентус ги тргнал сликите на кој се појавува Погба, значи се поблиску е до вас[DOUBLEPOST=1469301370][/DOUBLEPOST]Сепак грешка, уште го има по официјалната на Јувентус, се извинувам :D

Ова со 9кава на Марсијал ич не ми се свиѓа, му ја дадоа на играч кој ќе биде тука сезона-две наместо главен лидер на тимот у иднина.Па уште ако е точно ова од постот погоре, шта речи ...

Кај нас поголема чест е да се носи 11ката отколку 9ката, така да не верувам дека Марсијал би имал нешто против. Поготово што ја носи и 11ката и за Франција.

Кај нас поголема чест е да се носи 11ката отколку 9ката, така да не верувам дека Марсијал би имал нешто против. Поготово што ја носи и 11ката и за Франција.
Од денес..
martial.png

Не ги лажи луѓето бе сеоски Ди Марцио... Јувентус ги тргнал сликите на кој се појавува Погба, значи се поблиску е до вас[DOUBLEPOST=1469301370][/DOUBLEPOST]Сепак грешка, уште го има по официјалната на Јувентус, се извинувам :D
Кој го лажи сега, :D видов зато пишав

Ваљда Марсијал сам ја сакал 11, таа ја носи за Франција и за Монако. Не можеше лани во хаосот зошто беше на Аднан и во хаосот на дедлајн деј уште за број да се караат.

А како што вика зиак, нека му објасни некој на нигерот дека 11 е иконски број тука.[DOUBLEPOST=1469312741][/DOUBLEPOST]Marotta and Paratici continue to work to define the details of the agreement with Manchester United for the transfer of Paul Pogba to England. Mino Raiola remains by the player’s side in Miami, in anticipation of the conclusion of the deal between Juventus and United.

Последно уредено:
Ваљда Марсијал сам ја сакал 11, таа ја носи за Франција и за Монако. Не можеше лани во хаосот зошто беше на Аднан и во хаосот на дедлајн деј уште за број да се караат.

А како што вика зиак, нека му објасни некој на нигерот дека 11 е иконски број тука.[DOUBLEPOST=1469312741][/DOUBLEPOST]Marotta and Paratici continue to work to define the details of the agreement with Manchester United for the transfer of Paul Pogba to England. Mino Raiola remains by the player’s side in Miami, in anticipation of the conclusion of the deal between Juventus and United.
Не ми изгледа дека Марсијал би ја побарал 11. На неговата ФБ страна профилната слика и ковер сликата му се апдејтирани пред 12 часа. Ако е стварно точно дека не го известиле, тешки аматери има по службите у клубов...

Attachments

• Screenshot_2016-07-24-01-34-48.png
    Screenshot_2016-07-24-01-34-48.png
    448,7 KB · Прегледи: 60
Ако се стремат да се изедначат по статус со Баерн и остали топ клубови, вакви аматерски работи не треба да се случуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom