- Член од
- 11 август 2014
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 1
Малку оф топик... Може ли некој од али експрес да ми најде релевантен линк од новиот дрес? Фала многу
Sent from my D2303 using Tapatalk
Sent from my D2303 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова баш сеа го читав на овј вашиот странски форум.Ако Игуаин според Јувентус вреди 94м, Погба за 120м е грабеж![]()
Наводно Алегри денес изјавил дека за Погба се преговара со нас и не се знае што ќе се случи со него.
Ова баш сеа го читав на овј вашиот странски форум.[DOUBLEPOST=1469292400][/DOUBLEPOST]Изјави дека нема да коментира за Игуаин а за Погба дека е уште играч на Јувентус и рачуна на него јбг шо да кажи
![]()
Кој го лажи сега,Не ги лажи луѓето бе сеоски Ди Марцио... Јувентус ги тргнал сликите на кој се појавува Погба, значи се поблиску е до вас[DOUBLEPOST=1469301370][/DOUBLEPOST]Сепак грешка, уште го има по официјалната на Јувентус, се извинувам![]()
Не ми изгледа дека Марсијал би ја побарал 11. На неговата ФБ страна профилната слика и ковер сликата му се апдејтирани пред 12 часа. Ако е стварно точно дека не го известиле, тешки аматери има по службите у клубов...Ваљда Марсијал сам ја сакал 11, таа ја носи за Франција и за Монако. Не можеше лани во хаосот зошто беше на Аднан и во хаосот на дедлајн деј уште за број да се караат.
А како што вика зиак, нека му објасни некој на нигерот дека 11 е иконски број тука.[DOUBLEPOST=1469312741][/DOUBLEPOST]Marotta and Paratici continue to work to define the details of the agreement with Manchester United for the transfer of Paul Pogba to England. Mino Raiola remains by the player’s side in Miami, in anticipation of the conclusion of the deal between Juventus and United.