Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Валенсија, Џонс, Џонстон :гомце: Колку е глуп овој Џонс поготово не можам да го смислам повеќе, истото како со пеналот на ЦСКА лани.

Лингард мислеше бабаму е на голот затоа полека шутна..:tapp:

Џонстон, Џоунс и Лингард уште сега ги изгубија кредибилитетот кај Мурињо. А Депај по хитно треба да си ја врати брзината, Сократис беше побрз од него на моменти.

Иначе добро ќе биде некој само да не се повреди на теренов. Ораница е

Ерера, Мата, Џонс, Депај, Валенсија, Лингард како планираат да фатат место во тимот не знам, очајни се.

Ајде бе уште 6 гола ме делат од Хаваи, све ви ебам давајте голови.
Ne zamaraj be imas fan klub sinter tamu pisuvaj si ke te baniram i tebe i tie taka nareceni havai koi sto nema da gi vidis so toa tvoe oko do kraj na zivotot k?
Inace strimov za mob e zakon na plaza HD gleam kako bog.heheheh

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Ne zamaraj be imas fan klub sinter tamu pisuvaj si ke te baniram i tebe i tie taka nareceni havai koi sto nema da gi vidis so toa tvoe oko do kraj na zivotot k?
Inace strimov za mob e zakon na plaza HD gleam kako bog.heheheh

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Што бара морж во Охрид бе? хехехеехехехехе

Нека си се врати Мики десно, Мата средина, Депај лево и некој напаѓач кај што си треба, нека не го имитира Пеп со лажни деветки. Лингард и Џонс во Евертон.

Ерера, Мата, Џонс, Депај, Валенсија, Лингард како планираат да фатат место во тимот не знам, очајни се.

Ниту еден од нив нема ниту да биде прва постава оваа година. Прашање е само кој од нив ќе си замине од клубот, за прв тим не станува ниту збор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom