Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Паднал договор наводно за Погба 120м за нас. Ако е вистина супер пари ионака не користевме целосен потенцијал, Андре Гомеш е мн бавен Погба играч ачи бавен. Алан е одлична опција од Наполи би го дале за 30тина милки мислам.

Матич исто мн го сакав ко играше кај португалците

najbolja prodazba u istorija ever, baska sto tolku zimaat od klub od kade go zemaa za eden kompir.

Пржен и тоа. Ни го сервираа. :D
Ние само сол стаивме и ајде 120 милки.

Еве кој ќе шутира пенали од Август :D

Иначе

If the parties push through and formalize the agreement, Pogba will become the most expensive signing in football history. The Bianconeri have asked for €120 million, in which they will most likely keep €101 million due to prior arrangements with his agent, Mino Raiola.

Нели 120 за Јуве, а 25 за Свињата? Кој им курац ова(ако веќе си оди)?

Тука, демек се 110

Romeo Agresti ‏@romeoagresti 9m
Il #ManchesterUnited ha alzato l'offerta per #Pogba: €110 milioni. Il centrocampista francese si appresta a lasciare la #Juve. @GoalItalia

p.s. се е погоре сведено на шуш буш од интернетов.

Последно уредено:
Јуве заинтересиран за Чикарито.
Ми се бендисва како добро се трошат парите од миљон долар бејби. NOT

Никаде не иде :D

Погба остани брату,играј уште годинава,освој ЛШ и еби си матер после иди кај сакаш.

Со здравје да си ги трошите парите од Погба.120 милиони еј!!!Да си изнакупите само убави работи.Кој кола,кој стан,на кој што му треба
хехехех

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Море види ја каква е, ти и веруваш нејзе ? Па подобро на медиумите да веруваш него ли на оваа јебачица...
Ова можи до утре да ме лажи ако сака само да е до мене :D

Дај бе нека иде веќе едншка аман веќе од феѓети.

Sky: Pogba to Man Utd not done yet
While L’Equipe claim Juventus accepted Manchester United’s €120m offer for Paul Pogba, Sky Sport Italia say it’s not done yet.

The negotiations have begun, but all agree an initial €100m proposal was rejected on Tuesday evening.

French paper L’Equipe suggested this evening that a deal was done for €120m, but the reports in Italy are very different.

Sky Sport Italia insist the proposal so far is only at €110m and that will not be enough.

Juventus want at least €120m plus bonuses, including a figure if and when Pogba renews his contract at Old Trafford.

Above all, there is the thorny issue of agent Mino Raiola’s commission.

The representative is set to receive a huge figure, in the region of €20m, and Juventus do not intend to pay it.

Manchester United want to include this in the transfer fee, but the Bianconeri won’t stand for that.

Да му се изнаебам на црново што сака да си иде. Којкур реално,јесда 120м се премногу пари,меѓутоа кажете играчи што се доволно добри да го заменат него, а да се моментално слободни на пазарот?

Ја од една страна го разбирам Пол,реално многу поголема плата е у прашање,ама да идеш таму кај што те избркале,и на негово место му даваа шанса на Парк и оној бекот бразилецот? Али у реду е ,ако му се игра ЛЕ наместо ЛШ каде што Јувентус се вбројува меѓу фаворитите,нека бега слободно.

Па и овие од Манчестер ептен дудуци, решиле веќе да дадат 100 милиони за играчот, па сеа за 20 ќе било проблем... Давај ваму целата сума маму ви ебам, треба играчи да се пазарат, ебави икономистите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom