Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
epa vaka znaci 18 sum....se mislam veke podolgo vreme sme pravele i muabet nekolku pati i dvajcata sakame da se desi letovo....inaku vo vrska sme poveke od godina...

epa vaka znaci 18 sum....se mislam veke podolgo vreme sme pravele i muabet nekolku pati i dvajcata sakame da se desi letovo....inaku vo vrska sme poveke od godina...
WHAT THE FUCK!?!?!?!? ГОДИНА ДЕНА У ВРСКА, НЕМАТЕ СЕКС, А ПОГОРЕ МИ СПОМИЊАШ БРАК!??!?!?!
зашто чекате до летоска, што е работава?

Муабетот се прави кога некој чека да се случи, нема поента да разговарате за нешто што треба да се случи тек за пола година.
Дај му на човекот! - задржи го до тебе!

:)

Види,ОК е се...али зошто баш летово сакате да се деси тоа???Зошто не еве утре,за 3 дена,за 2 недели,нема врска...Зошто летово?

plaslivka напиша:
letovo ke se sluci i toa....

а инаку таа работа не е убаво да се планира, стварно е глупо да се одредува термин, време, годишно време. тоа ќе се случи спонтано, кога и двајцата нема да очекувате се случи, туку ке си дојде само по себе. се со тек на време а и зависи како сте подготвени, т.е. повеќе ти како си подготвена :)

извини, уште ова, па ќе ти дадам одговор... замрела вашата врска, па за да треба оживување? што поточно се случило? сте се скарале? што е работава?

leto...posto sakam da pocnam so kontacepcija so piluli i da se konsultiram so maticniot ginekolog...a i onaka ke bideme poslobodni od obvrskite na fakultet letovo ...onaka opusteni...sakame da zamineme negde sami i tamu da se sluci

Плашливка ич не ги слушај овие машкиве коментари, арно си знаеш ти година дена без секс ами како:smir: а така треба, секс ќе имате кога ти ќе бидеш подготвена, и тоа треба да се случи спонтано а не да планираш и да се присилуваш на тоа само за да го задржиш дечкото ако те сака само ради сексот тогаш не е за тебе иначе јас сум ист пример како тебе година дена одевме и после се случи секс.

ne bre lugeeee...cekajte....hahahaha....znaeme se toa deka obrvrski ke imame cel zivot ...a i seksot ne bese temata vi teknuva znaci jas imam odluceno poradi nekoi moi stavovi ,znam deka na nego ne mu se sviga voopsto znaci celo vreme vristi ali jebiga ...i temava bese za ozivuvanje na vrskata eve vo mojot slucaj do sexot hahahaha...i ve molam za pocituvanje na moite odluki,,,

ne bre lugeeee...cekajte....hahahaha....znaeme se toa deka obrvrski ke imame cel zivot ...a i seksot ne bese temata vi teknuva znaci jas imam odluceno poradi nekoi moi stavovi ,znam deka na nego ne mu se sviga voopsto znaci celo vreme vristi ali jebiga ...i temava bese za ozivuvanje na vrskata eve vo mojot slucaj do sexot hahahaha...i ve molam za pocituvanje na moite odluki,,,
врска без секс - немогуче(реееееткост).
секс без врска - могуче
значи, сексот е многу битен во една врска. ако не му дадеш(и он на тебе) добар секс, лошо се пишува... ќе видиш понатаму на што мислам. најубаво се држи машко со дооооооооообар и редовен секс. тука секако е искреноста, довербата, љубовта, креативноста(во секој смисол).
и добро бе мајку му... зар не ти се сака?!?!? не ти бара!?!?
го разбирам јас него кога пизди пошто нема секс, а тебе не баш. изводиш, најискрено. глумиш лудило...

armin06 напиша:
Филозовкеее те јадат овие :baeh:
:pos2:АБе јес да ме јадат ама ако арно си знае девојчето, значи пред се треба доверба да имаш у типот пред да имате секс, сепак станува збор за интимен контакт во кои што ќе се разменат многу бактерии, вируси ако ги има недај боже и бацили така што не е лесна одлука:smir:

:pos2:АБе јес да ме јадат ама ако арно си знае девојчето, значи пред се треба доверба да имаш у типот пред да имате секс, сепак станува збор за интимен контакт во кои што ќе се разменат многу бактерии, вируси ако ги има недај боже и бацили така што не е лесна одлука:smir:
алоооооооооооооо, ќе седиш со некој година дена ако немаш стекнато доверба?!
ЕПА АЈ НЕ СЕ ЕБИ, ПОШТО ИМАЛО БАКТЕРИИ, ВИРУСИ И БАЦИЛИ. ЛЕЛЕ КАКВИ ГЛУПОСТИ:S:S:S:S лелеееееееекНХЈПОСУИхпдоисахпдоАЈСД!

Види,ОК е се...али зошто баш летово сакате да се деси тоа???Зошто не еве утре,за 3 дена,за 2 недели,нема врска...Зошто летово?

добро бе...што има врска кога ќе го нмапраат тоа, ионака не треба да збори за тоа, бидејки веќе премногу навлегува у интимна несигурност...
проблемот не беше тоа што немале секс, како неможете да сватите, прочитајте 2 страни пред оваа и све ке ви стане јасно...

Плашливке, да знаеш една работа: што дечко ти немал секс до сега со тебе, значи дека не го бива. Тебе треба да ти дојде некој со топуз, да те бапне по глава и да те одвлече за коса ви пештера, па кога ќе се свестиш, да имаш малку крв меѓу нозете.

Верувај, ако чекаш до летово, ќе измислиш приказна и летово зошто не сакаш, а дечко ти ќе го откачиш зашто не бил доволно маж (нели, вие жените сакате недостижност (c) ти). Значи, *веднаш* имајте секс, ако имаш и малку намера да имаш асална врска со твојот дечко. Ако е паметен, без секс ќе те откачи, а ако не е, без секс ќе остане со тебе и нема да го бива, па со самото тоа и врската и ти ќе го откачиш.

Значи: СЕКС! ВЕДНАШ!

Плашливка ич не ги слушај овие машкиве коментари, арно си знаеш ти година дена без секс ами како:smir: а така треба, секс ќе имате кога ти ќе бидеш подготвена, и тоа треба да се случи спонтано а не да планираш и да се присилуваш на тоа само за да го задржиш дечкото ако те сака само ради сексот тогаш не е за тебе иначе јас сум ист пример како тебе година дена одевме и после се случи секс.
bas taka,godina dena bez seks.i ke ostane so nea samo toj sto e nesposoben da ima seks,a ne toj sto ja saka,tuku toj sto nema drug izbor,ne go biva da si najde nekoja druga,i mu ostanuva samo da ceka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom