Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WHAT THE FUCK!?!?!?!? ГОДИНА ДЕНА У ВРСКА, НЕМАТЕ СЕКС, А ПОГОРЕ МИ СПОМИЊАШ БРАК!??!?!?!epa vaka znaci 18 sum....se mislam veke podolgo vreme sme pravele i muabet nekolku pati i dvajcata sakame da se desi letovo....inaku vo vrska sme poveke od godina...
epa vaka znaci 18 sum....se mislam veke podolgo vreme sme pravele i muabet nekolku pati i dvajcata sakame da se desi letovo....inaku vo vrska sme poveke od godina...
plaslivka напиша:letovo ke se sluci i toa....
врска без секс - немогуче(реееееткост).ne bre lugeeee...cekajte....hahahaha....znaeme se toa deka obrvrski ke imame cel zivot ...a i seksot ne bese temata vi teknuva znaci jas imam odluceno poradi nekoi moi stavovi ,znam deka na nego ne mu se sviga voopsto znaci celo vreme vristi ali jebiga ...i temava bese za ozivuvanje na vrskata eve vo mojot slucaj do sexot hahahaha...i ve molam za pocituvanje na moite odluki,,,
:pos2:АБе јес да ме јадат ама ако арно си знае девојчето, значи пред се треба доверба да имаш у типот пред да имате секс, сепак станува збор за интимен контакт во кои што ќе се разменат многу бактерии, вируси ако ги има недај боже и бацили така што не е лесна одлука:smir:armin06 напиша:Филозовкеее те јадат овие :baeh:
алоооооооооооооо, ќе седиш со некој година дена ако немаш стекнато доверба?!:pos2:АБе јес да ме јадат ама ако арно си знае девојчето, значи пред се треба доверба да имаш у типот пред да имате секс, сепак станува збор за интимен контакт во кои што ќе се разменат многу бактерии, вируси ако ги има недај боже и бацили така што не е лесна одлука:smir:
Види,ОК е се...али зошто баш летово сакате да се деси тоа???Зошто не еве утре,за 3 дена,за 2 недели,нема врска...Зошто летово?
bas taka,godina dena bez seks.i ke ostane so nea samo toj sto e nesposoben da ima seks,a ne toj sto ja saka,tuku toj sto nema drug izbor,ne go biva da si najde nekoja druga,i mu ostanuva samo da ceka.Плашливка ич не ги слушај овие машкиве коментари, арно си знаеш ти година дена без секс ами како:smir: а така треба, секс ќе имате кога ти ќе бидеш подготвена, и тоа треба да се случи спонтано а не да планираш и да се присилуваш на тоа само за да го задржиш дечкото ако те сака само ради сексот тогаш не е за тебе иначе јас сум ист пример како тебе година дена одевме и после се случи секс.