sankerce
прогресиФ
Водата во Дојран чиста е за бањање?
Тој незнае самиот од кога не е бањат, не па за водата во Дојран.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Водата во Дојран чиста е за бањање?
Плачипичките пишуваат на Твитер како сакале револуција во Македонија ама без жртви и да дојделе на власт.
Сакаат да се ебат а да не им влезе. Така пацерски од пред комјутер да им падне од небо власта.
Море, Само Истамбул за шареноидиве наши.
ПС.Нц нц нц...модераторското говно не знае да банира![]()
Да не рече некој дека измислуваш.„Ако Уставниот суд да донесе одлука дека Специјалното јавно обвинителство или негов дел е неуставен, четирите партии ќе се заложат да ја усогласат легислативата со одлуката на судот и во рок од пет дена повторно да го воспостават обвинителството. Ефективноста, опсегот и целите на Специјалното јавно обвинителство треба да се одржат“
Што квичите бе шарени?![]()
Го имам видено овој договор, не знам зошто мене ми го посочуваш. Јас убаво сугерирав дека Законот за СЈО не е согласно Уставот на РМ (односно, го прекршува) и дека треба или Уставот да се измени и да се дозволи неединство на обвинителството, или ова обвинителство да се вклопи во постојниот обвинителски систем.@Ѓорѓи Н.
Специјалното обвинителство треба да се поддржи:
а) Во случај Уставниот суд да донесе одлука дека Специјалното јавно обвинителство или негов дел е неуставен, четирите партии ќе се заложат да ја усогласат легислативата со одлуката на судот и повторно, во рок од пет дена, да го воспостават обвинителството. Ефективноста, опсегот и целите на Специјалното јавно обвинителство треба да се одржат.
б) Четирите партии го повикуваат Уставниот што побрзо да заседава за Законот за СЈО.
![]()
Го имам видено овој договор, не знам зошто мене ми го посочуваш. Јас убаво сугерирав дека Законот за СЈО не е согласно Уставот на РМ (односно, го прекршува) и дека треба или Уставот да се измени и да се дозволи неединство на обвинителството, или ова обвинителство да се вклопи во постојниот обвинителски систем. 1000 пати ли треба да се повторат овие работи? Држава се гради врз база на закон и ред. Во САД и ЕУ устав не смее да се прекрши па макар и светот да пропадне. Кај нас се поттикнува тоа.
(Друго прашање е професионалниот однос на овој орган, начинот на делување, едностраноста...)