Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ти почвиш да пишиш, дискутираш, и после еден пост се губиш и незнајш кај тераш.

Sent from my D2403 using Tapatalk
Nein,јас тамам си пишам, само за вас треба се буквално да ви се нацрта и да ви се презентира па да разберите, проблемот е што наместо на поентата обрнуваш внимание на зборовите.

Дај некој нека им даде бастун на слепциве у темава.

Најлошо е коа вака ќе се убацат некои неинформирани интераши што врска си немаат од живот... Не се секирајте, се одложила пресудата за 45 дена за тоа дали ради вашиот Џакинто Факети и официјално ќе ви го одземат административно доделеното скудето од 2005-06та сезона.
Па не можеме да бидеме скроз и точно информирани за сите тимови пошто не навиваме за сите тимови ко ти.
И не си ти тој што треба да објаснува кој каде ќе се убацува пошто те има у секоја ебана тема у секој ебан клуб за кој навиваш а ги има многу.

Добро уште веруваш у ова Моратополи? Дај не се глупирајте возрасни луѓе сте, пред 10 години се каравме за тоа.

И океј ќе е според тебе да се пукнат 50м на Диего Коста?
Според мене цел денешен трансфер маркет е заминат у курац, и не не е во ред :)

Според мене цел денешен трансфер маркет е заминат у курац, и не не е во ред :)
И според ова Јуве не треба да купува доека не се врати стариот трансфер маркет?:icon_lol:

И според ова Јуве не треба да купува доека не се врати стариот трансфер маркет?:icon_lol:
да бе под пензија нека одат :D мајтап на страна да не не е у курац заминат трансфер пазарот ?

да бе под пензија нека одат :D мајтап на страна да не не е у курац заминат трансфер пазарот ?
Па станат е али веќе неколку години ама знаеш шо е малце глупо од ваша страна?

Океј сте со тоа да им го убутате Погба за 120М, шо реално не вреди у ниеден случај ама за Игуаин имаш проблем да му се искешира клаузулата :Д

Сите Јуве го исправаат а не гледат што се случува со нивните тимчиња. Пред доста години реков тркалото ќе се сврти и еве не само што се сврти се преврте дури, мора ново фарсополи ако сакаат да пркнат инаку тешка работа. Атлетико бил боље, нормално оти ќе е боље таму е Чоло, се надеваат оти еден ден ќе дојде кај нив да догураат барем до 3 место не за друго, Атлетико и Јувентус неможат да се стават во иста реченица а камоли да се прават споредби, некому и тоа му е сатисфакција моментално јбг.

Па станат е али веќе неколку години ама знаеш шо е малце глупо од ваша страна?

Океј сте со тоа да им го убутате Погба за 120М, шо реално не вреди у ниеден случај ама за Игуаин имаш проблем да му се искешира клаузулата :Д
Брат јас кажав поназад не сум експерт од ниво на Марота - Паратичи - Недвед јас кажувам за мој вкус и мое мислење тие се платени да му ја мислат досега имат целосна моја доверба али јас искрено пак ќе речам мислам дека 94м се мноооооогу пари за Игуаин. Погба мн дресој би продавал и за секој тим би ги вратил инстантно парите пособено за Мадрид или Манчестер пуста Азија партал прај а дали вреди 120м НЕ во денешен пазар Можеби :)

Епа и Игуаин у денешен пазар вреди толку чим Погба вреди 120 :Д

Далеку од тоа дека Игуаин е слаб напаѓач ама 94 милиони се премногу, би сакал да го видам во Јуве но не за таа сума, максимум 70 милиони ништо повеќе. Да сум на место на Марота би го донел Лаказет, кој го има гледано знае за што зборувам :)

Така е, не вреди толку нит Погба нит Игуаин... ама пак кога ќе погледнам Енглезите какви дрва продаваат по 40,50м... туку нападот ни е катастрофа, односно немаме напад.. двајца ебени напаѓачи ни требат , не еден туку двајца (Заза оди у Волфсбург) .. Август се ближи јас не гледам реални екстра квалитетни опции за нас... за вас што сте против Гонзало , ќе дојде Освалдо такозвани Исус и ќе не спаси ;)

Епа и Игуаин у денешен пазар вреди толку чим Погба вреди 120 :Д
Немам ништо против јас со то уопште кога некој има нешто и неќи да го продај нормално ќе лупни цена луда, мене на пример имам кола од 95та Opel Vectra и ме праша еден на бензиска колку ја даваш ау мау и дека не ми е за продавање му реков 2000евра и ми рече добро ќе те барам, фала богу не се јави да се јавеше е за 2000 ќе ја дам а знам дека не вреди толку 1400 преку сила и глуп да е ќе му извам пошто е постара Vectra A истото е и со Игуаин и Погба.

Според мене секој си цени различно, Валеро на пример на Фиорентина (пример велиме) можда за Интер и Милан вреди 15м според години итн ама за Фиорентина им е главен играч на средина и цената е 30-40м на пример е сеа некој можи ќе плати, ако плати арно ако не пак арно :)

Ме сваќаш?[DOUBLEPOST=1468884087][/DOUBLEPOST]
Далеку од тоа дека Игуаин е слаб напаѓач ама 94 милиони се премногу, би сакал да го видам во Јуве но не за таа сума, максимум 70 милиони ништо повеќе. Да сум на место на Марота би го донел Лаказет, кој го има гледано знае за што зборувам :)
Тој е добра опција на пазар ама недокажана на врвно ниво за да лупни чоек 40-45м

Немам ништо против јас со то уопште кога некој има нешто и неќи да го продај нормално ќе лупни цена луда, мене на пример имам кола од 95та Opel Vectra и ме праша еден на бензиска колку ја даваш ау мау и дека не ми е за продавање му реков 2000евра и ми рече добро ќе те барам, фала богу не се јави да се јавеше е за 2000 ќе ја дам а знам дека не вреди толку 1400 преку сила и глуп да е ќе му извам пошто е постара Vectra A истото е и со Игуаин и Погба.

Според мене секој си цени различно, Валеро на пример на Фиорентина (пример велиме) можда за Интер и Милан вреди 15м според години итн ама за Фиорентина им е главен играч на средина и цената е 30-40м на пример е сеа некој можи ќе плати, ако плати арно ако не пак арно :)

Ме сваќаш?[DOUBLEPOST=1468884087][/DOUBLEPOST]
Тој е добра опција на пазар ама недокажана на врвно ниво за да лупни чоек 40-45м
Деви кај Опел Вектра прекинав да те читам, глупи споредби ми праиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom