Pokémon GO

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Чекај, чекај. Јаде се гомна поради тоа шо луѓето оделе „ко зомбиња“ и фаќање покемони. Чекај, нели е демократски кој шо сака тоа да праве, освен ако не ти е у двор или најдобро е сега да се јаде гомна за нешто шо е поразлично од ионака обичното секојдневие за многумина?
Попрво би да фаќам покемони и дигимони отколку да се правам коњ на снепчет и да праќам низ интернет.

Секој новитет има потенцијал за ногу работи ако знаеш како да ги искористеш, а како шо гледам од тука... :cautious:

Пример како фудбалски клуб од МЛС го користе „концепто“ на Покемон ГО за да промовира двујца нови играчи у тим.

За информација, кај нас у кафана се договарат за колку кубика дрва да се направе трансфер. Зборам за трета лига. :icon_mrgr:

Едноставно е, прифани ја реалноста или игнорирај го сето тоа и раат ќе си освен нели, ако ти е празна душата. :coffee:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Полуде цел свет заради една скапана игра. Иначе,зошто не можам да ја спуштам на ПлејСтор? Not available in your country ...

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
на ИСИС му се допаѓа играва.(ќе знаат каде да најдат концентрација на луѓе)

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Полуде цел свет заради една скапана игра. Иначе,зошто не можам да ја спуштам на ПлејСтор? Not available in your country ...
Поради тоа што само во неколку држави е пуштена играта ( Германија, Америка, Англија, Романија и Нов зеланд мислам) сеуште ја нема во Македонија ама има начини да се симни.

Член од
15 јули 2016
Мислења
51
Поени од реакции
19
Еј замислете некој терорист да ја хакни играта, и да постави покемон на местото на плантирана бомба

Член од
15 јули 2016
Мислења
43
Поени од реакции
8
Шо ти е гајле. Кај нас нема да ставаат, пошо не детонираат.
Еј замислете некој терорист да ја хакни играта, и да постави покемон на местото на плантирана бомба

Член од
11 февруари 2016
Мислења
35
Поени од реакции
18

Alexius

Grande
Член од
16 ноември 2012
Мислења
6
Поени од реакции
6
Rabotata e sto ja nema u Makedonija oficijalno od playstore/appstore da se simne i mora nekoja piratska .apk verzija od net sto ne e bas i sigurna :)) toa e se kaj nas posledno :tapp:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.459
Поени од реакции
30.980
igrava e uste eden od mnogute primeri deka covestvovo gadno fejlna.
Покрај тоа што неделава човек изгази 80 души со камион, дефинитивно играва што мотивира да пешачиш и социјализираш е најголемата трагедија.

Kajgana Shop

На врв Bottom