Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Сине тоа е меч со две острици :toe: доколку стварно ти се допаѓа кажи и го тоа,но мора да бидеш спремен и таа ако одговори негативно да се одалечи од тебе...сам процени што е подобро,со среќа :smir:
Брат за тоа сум свесен сега ми требаат совети од типот:
-да бев јас на твое место ќе..........

Брат за тоа сум свесен сега ми требаат совети од типот:
-да бев јас на твое место ќе..........
Епа да бев ја на твое место ќе си ја пробав среќата:smir:
Непостои другарство помеѓу девојка и машко...

Епа да бев ја на твое место ќе си ја пробав среќата:smir:
Непостои другарство помеѓу девојка и машко...
Да ама уште поголем проблем е тоа што имам шанса со друго девојче а јас сум заљубен во таа

Па незнам што има повеќе да се прави муабет тој едноставно не те сака можеби ќе звучам груб со ова но ти него повеќе не му значиш 2 години се немате видено се враќа и не те познава... како што рече ти се трудиш да извлечеш нешто од него тој ти одговара кратко и јасно така ти се чини( јас така им одговарам на родителите на некои прашања кои не заслужуваат одговор =) ) потрудисе да го заборавиш и не седи дома шетај со другарки забавувајсе најди некој мувач направиго љубоморен па можеби тогаш ќе видиш дали те сака, ако и после тоа не дава знаци на живот то е то..Со Среќа! =)
zosto togas ne me ostava na mira, mislam deka ima problem ne e prozivean i saka samo da se isfura so drugi devojki, ako ne me saka zosto ne me ostava na mira tuku sekogas mi se vraka a mozi da bibi so milion devojki

Вака сега имам еден проблем:(
Се вљубив во другарката и се плашам да и кажам да не се оддалечиме оти мн ми е блиска и мн ја сакам

Да ама уште поголем проблем е тоа што имам шанса со друго девојче а јас сум заљубен во таа

потполно истиот проблем,да ти кажам,ја решив да и кажам,па шта буде нека буде,само се мислам како да и кажам,

потполно истиот проблем,да ти кажам,ја решив да и кажам,па шта буде нека буде,само се мислам како да и кажам,

Најбоље е директно, без многу околишање и туц-муц бош муабети за тоа како сте другари и како сакаш така да остане и ако не бидете заедно...Што би рекол Тошо,не се понашај ко Бајага и пукни и го у фаца :icon_lol:...И после што и да се деси нема да зажалиш што си го напраил тоа, напротив ќе ти се изјача малце егото и побрзо ќе созрееш...:wink:

Најбоље е директно, без многу околишање и туц-муц бош муабети за тоа како сте другари и како сакаш така да остане и ако не бидете заедно...Што би рекол Тошо,не се понашај ко Бајага и пукни и го у фаца :icon_lol:...И после што и да се деси нема да зажалиш што си го напраил тоа, напротив ќе ти се изјача малце егото и побрзо ќе созрееш...:wink:
Епа јас решив да и кажам фала за бодрењето и за стимулот што ми го дадовте фала на сите кои искажавте мислење

zosto togas ne me ostava na mira, mislam deka ima problem ne e prozivean i saka samo da se isfura so drugi devojki, ako ne me saka zosto ne me ostava na mira tuku sekogas mi se vraka a mozi da bibi so milion devojki

Ti ne spomna vakvo nesto deka toj ti se vrajka na sekoe...vikas deka ne te zabeluzuva sto znaci toa... deka ne e zainteresiran za tebe... pravi ti sto sakas dzabe ti e i jas si imam slicen problem najubavo stavi kraj pa sto e za tebe ke si dojde :) mozebi ke te pobara povtorno a mozbi i ne sega ti e potreben posto cuvstuvas za nego nesto silno i e posilno od tebe ama ne te saka bre sto ke pravis... :S

Вака сега имам еден проблем:(
Се вљубив во другарката и се плашам да и кажам да не се оддалечиме оти мн ми е блиска и мн ја сакам

epa ja vaka ke ti kazam.Bev vo ista situacija samo sto ne se osudiv da i kazam i za nekoe vreme ja zaboraviv.Sega sme najdobri drugari bukvalno kako brat i sestra i se cudam kako sum mozel da pocustvuvam nesto, no toa mnogu cesto se slucuva koga ke se zblizis so devojce i samo kako drugarka da ti se pojavat nekoi custva.Taka da sepak izborot e tvoj ako i kazes mnogu se golemi sansite da se oddalecite.Jas sepak go cenam drugarstvoto pred se

Вака: Има еден тип, се запознавме пред некое време и многу ми се засвиѓа, често се гледаме и прво бев сигурна дека и он ме свиѓа, ама после дознав дека он се мува со друга. Е сега, дечкото е супер, добро се понаша, си правиме муабет и не знам дали имам шанси кај него и дали да пробувам нешто иако не е сингл. Само уште да додадам дека не е таков да се мува со повеќе истовремено и да вара. Што да правам? Молам за совет!

Вака: Има еден тип, се запознавме пред некое време и многу ми се засвиѓа, често се гледаме и прво бев сигурна дека и он ме свиѓа, ама после дознав дека он се мува со друга. Е сега, дечкото е супер, добро се понаша, си правиме муабет и не знам дали имам шанси кај него и дали да пробувам нешто иако не е сингл. Само уште да додадам дека не е таков да се мува со повеќе истовремено и да вара. Што да правам? Молам за совет!
Па зошто да непробаш.Мислам,има разлика меѓу мување и одење.Ако оди со друга тогаш не би било во ред да пробуваш и да се мешаш во туќа врска.Но бидејќи само се мува како што викаш ти,а мувањето ти е слободна врска,тогаш слободно обиди се.:smir:

Штом се мува со сите, значи не е сериозен ниту со една. Значи: имаш шанси кај него.

Ќе видиш колку е сериозен кон тебе (и ти кон него) ако дојде до тоа да имате секс. Штом дојде до тоа, значи дека имате целосна физичка врска.

Е сега, ако и потоа сакаш да имаш секс со него (тој со тебе најверојатно ќе сака по дефиниција), тогаш може да имате шанса и за нешто повеќе, имено за врска.

Со среќа. :helou:

Штом се мува со сите, значи не е сериозен ниту со една. Значи: имаш шанси кај него.

Ќе видиш колку е сериозен кон тебе (и ти кон него) ако дојде до тоа да имате секс. Штом дојде до тоа, значи дека имате целосна физичка врска.

Е сега, ако и потоа сакаш да имаш секс со него
(тој со тебе најверојатно ќе сака по дефиниција), тогаш може да имате шанса и за нешто повеќе, имено за врска.

ти зборот допаѓање на секс го сведуваш и све друго мување тие раб..?? и нема машко кое не сака секс!!не се одредува физичката врска според сексот:tapp:не давај грешни информации некој можи да се упропасти така....

П.С. со среќа и од мене ама без горенаведените совети од Крусер!

Ако не пробаш нема да знаеш...а дали е супер тоа после ќе го дознаеш,само напред и со среќа :smir:

Цитат:
Напишано од Крусер

Е сега, ако и потоа сакаш да имаш секс со него
(тој со тебе најверојатно ќе сака по дефиниција), тогаш може да имате шанса и за нешто повеќе, имено за врска.

ти зборот допаѓање на секс го сведуваш и све друго мување тие раб..?? и нема машко кое не сака секс!!не се одредува физичката врска според сексот:tapp:не давај грешни информации некој можи да се упропасти така....

П.С. со среќа и од мене ама без горенаведените совети од Крусер!

*Се согласувам со Капетан :sport2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom