`Jomero
Jomi =)
- Член од
- 26 февруари 2007
- Мислења
- 241
- Поени од реакции
- 8
со извинение ама симптоматично ми е она „дечко од Америка“:kesa:
дане мислис дека е одамерика и дека ја трчам по америка или парите. не е тоа!!!!!!!!!!!!!!!!
во прашање се и други проблеми шо не би сакала да ги ваѓам тука ми е незгодно,
стварно и двајцата се ок ,,, не знам шо да се прави едниов сега ме сака во тоа сум убедена и лош збор ми нема речено за разлика од некои идиоти и глупаци шо не знааат како да се испонашаат кон девојка
Ha ha pa i bas dobro te izlazal so zborovi a ti si podpadnala na toa.. kako moze nekoj da te saka a dve godini da se nemate videno nemozam da svatam...a sepak toj saka da si dojde ovde i na lager da ima nesto so sto ce go minuva vremeto za pocetok ne bi trebalo da padpajgas na zborovi i da mu se skaras na deckoti koj kako sto vikas super dete e i te nema navredeno.. samata treba da si odlucis koj go sakas..ama siguren sum deka toj od amerika ne go sakas a od ovoj ovdesniov ti e nekako zdosadeno pa i neznaes so da pravis ...тој од америка доаѓа за стално или ќе се враќа пак у америка?
не расипувај врска за некој шо ќе биде тука месец-два па ќе те остаи.
Доаѓа за стално сега тука доаѓа ради мене неможеше да дојди порано немаше можност сега му се укажа шансата и одма ја користи па како да му речам не. абе многу сум глупава,,,,леле.... неможам да се решам не знам шо сакам!!!!!
а ни едниот ни другиот најубо :baeh: