Мартин$
Модератор
- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 5.234
- Поени од реакции
- 148
Комплицирано е ама ајде се разбравме на мсн, фалаАко ви одговара да биде тоа тајно, нека ви биде, ако не направете да биде јавно.
Комплицирано е ама ајде се разбравме на мсн, фалаАко ви одговара да биде тоа тајно, нека ви биде, ако не направете да биде јавно.
очигледно не е до тебе...Имат една шо се САКАМЕ одредени денови после 8 навечер ТАЈНО на едно место а пред други било каде да сме ‘‘не се ни знаеме‘‘...чаре? хех
Зошто до неа? Ти Мартин си праел со неа муабет на таа тема? претпоставувам не? Во случај да ти е убаво на тој начин, продолжи си понатаму така. Но во случај да сакаш да имате нешто повеќе, едноставно кажи и , сигурна сум дека и таа размислува на таа темаочигледно не е до тебе...
до неа е...
дај кажи околности...
т.е. шо ќе ни кажвиш, напрај си муабет со нејзе, па ќе се разберите... (се надевам )
па штом прашува за чаре... значи сака да се знаат и пред 8 и пред други...Зошто до неа? Ти Мартин си праел со неа муабет на таа тема? претпоставувам не? Во случај да ти е убаво на тој начин, продолжи си понатаму така. Но во случај да сакаш да имате нешто повеќе, едноставно кажи и , сигурна сум дека и таа размислува на таа тема
Оти бе секогаш е до девојката. Он пробал да разговара, освен да прави нешто друго со неа?па штом прашува за чаре... значи сака да се знаат и пред 8 и пред други...
шо значи да е до него би дознал цел охрид...
значи до неа е :helou:
ама еци ќе ти се качам горе и ќе те истепамОти бе секогаш е до девојката. Он пробал да разговара, освен да прави нешто друго со неа?
а тоа дека е до девојката...шом пишал овде да бара совет значи до неа е !(извичник)т.е. шо ќе ни кажвиш, напрај си муабет со нејзе, па ќе се разберите... (се надевам )
RockNRose остај ги овие што зборат, има едноставно решение направи го љубоморен збори и со други машки ваљда имаш додворувачи, барем пробај, вака не е лесно кога ќе помислиш ама ако е љубоморен значи се прави мутав малце, може и тоа да се случи некогаш машко да глуми дека не и обрнува внимание на девојка му. Ако не е љубоморенVaka bidejki drugarkami seuste ne e registrirana na forumov i ima problem ako moze da i pomognete.
Imam eden golem problem so nemozam nikako da go resam. Vo vrska sum skoro 10 meseci i na pocetokot se bese ok. No poslednive meseci ne e se taka kako so bese. Decko mi neznam mn e cuden ne saka da se drzime za raka koa se setame niz carsija i mn retko ispagame zaedno carsija i ako ispadneme sekogas e so nekoi drugari i nikogas nemozeme da bideme sami:nesum: .Koga kje ja otvaram temava na muabet so nego kako da ne go interesira niso vo vrska so mene, i sega neznam vejke so da napravam go tolerirav celo vreme i nekako da bide se kako so treba. Inaku nie vejke 3 god se pletkame odprven se fativme no se skaravme bidejke jas go izneveriv i posle toa se muvavme celo vreme i sega pred 10 meseca se smirivme.Jas imam 18 god a on e 21 pa ve molam pomognete mi .
Не се согласувам. Ако на дечково толку му е смачено (што очигледно е така) може ова само да го употреби како причина и да има веќе зошто да стави крај. И нема логика некој да се прави зорле мутав. Можеби стварно му е смачено. Чим веќе другарка ти неколку пати пробала да зборува со него, а тој не сака, треба таа да свати колку е саатот. Не сакам да звучам песимистички, но според ова што го прочитав погоре, очигледно е дека не сака повеќе да бидат заедно, само не знае уште како да го направи тоа, и ќе ја искористи првата прилика што ќе му се укаже. Ќе има причина зошто се скарале, а на крај, другарка ти ќе испадне таа што е крива, таа што ја упропастила врската.RockNRose остај ги овие што зборат, има едноставно решение направи го љубоморен збори и со други машки ваљда имаш додворувачи, барем пробај, вака не е лесно кога ќе помислиш ама ако е љубоморен значи се прави мутав малце, може и тоа да се случи некогаш машко да глуми дека не и обрнува внимание на девојка му. Ако не е љубоморен
значи не му е гајле веќе и ќе те остави, а ако продолжува со такво понашање just dump him. Ќе најдеш некој подобар од него и толку.
Можда е време да се помири со тоа дека не го интересира повеќе (му станала досадна, си нашол/се заљубил у друга , се здебелила па му е грда итн).Vaka bidejki drugarkami seuste ne e registrirana na forumov i ima problem ako moze da i pomognete.
Imam eden golem problem so nemozam nikako da go resam. Vo vrska sum skoro 10 meseci i na pocetokot se bese ok. No poslednive meseci ne e se taka kako so bese. Decko mi neznam mn e cuden ne saka da se drzime za raka koa se setame niz carsija i mn retko ispagame zaedno carsija i ako ispadneme sekogas e so nekoi drugari i nikogas nemozeme da bideme sami:nesum: .Koga kje ja otvaram temava na muabet so nego kako da ne go interesira niso vo vrska so mene, i sega neznam vejke so da napravam go tolerirav celo vreme i nekako da bide se kako so treba. Inaku nie vejke 3 god se pletkame odprven se fativme no se skaravme bidejke jas go izneveriv i posle toa se muvavme celo vreme i sega pred 10 meseca se smirivme.Jas imam 18 god a on e 21 pa ve molam pomognete mi .