Фан Клуб: Арсенал

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Пер е корисен кога играме против тимови што напаѓаат, пример Баерн/Барса. Послабите тимови обично играат на контри, а сите знаеме дека нашите дефанзивни се испаднати напред и додека да се врати Пер голот од контра е веќе постигнат. Не сум за продавање, но го сакам Габриел во тандем со Косчиелни. Знае кикс да направи бразилецот, но за потсетување, и Косчиелни беше голем киксер првите години кај нас.[DOUBLEPOST=1468425008][/DOUBLEPOST]http://www.skysports.com/football/news/11670/10500440/arsenal-interested-in-signing-gonzalo-higuain-sky-sources

Последно уредено:
R

red.devil

Гостин
Ми падна интересен муабетов, се надевам нема негативно да ме сфатиш, ама и да ме сфатиш така... :toe:
Toa се приказни за деца....да се калемел од Венгер....дрн дрн муабети.
Никогаш не бива како што сакаме ние фановите (ретки се тие легенди што станале успешни менаџери).
И Гигс го спремаа, ќе се калемел од овој од оној, и ништо работа.
Не се знае кој ќе го наследи Венгер, знаејќи го клубот и никаквиот оптек на квалитени менаџери на пазарот, поверојатно е да биде некој анонимус.
Toa се приказни за деца....да се калемел од овој од оној....дрн дрн муабети.
:D

Бтв, Гигс покажува желба да биде менаџер, впрочем и поради тоа си отиде од Јунајтед. Анри е тргнат по пат на Карагер и Гери Невил. :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Ми падна интересен муабетов, се надевам нема негативно да ме сфатиш, ама и да ме сфатиш така... :toe:

:D

Бтв, Гигс покажува желба да биде менаџер, впрочем и поради тоа си отиде од Јунајтед. Анри е тргнат по пат на Карагер и Гери Невил. :)
Да ама нели требаше да биде он замена за Ван Гал, затоа и замина затоа што не му дадоа шанса.
А за Анри си во право.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Јуве го земаа Бенатиа на позајмица за 2м евра, со можност да го купат за 18м.
Зошто ние не правиме вакви зделки, единствено на Бенајун ми текнува, кој многу добро ни се најде кога се исповредија сите при крајот на сезоната, дури беше и еден од клучните играчи за пласман во топ4 таа сезона.

R

red.devil

Гостин
Да ама нели требаше да биде он замена за Ван Гал, затоа и замина затоа што не му дадоа шанса.
А за Анри си во право.
Требаше да биде, да не ја префрлам топката на друг, еве да речам според мене и другите како мене. Ама баш тоа испаѓа дека се празни муабети исто како и со Анри. Постои како варијанта кај фановите, а кај менаџментот само ако испони некои услови, ако не никому ништо. :D Гигс ги нема исполнето тие услови сеуште. Анри па е уште подалеку. Го направи првиот чекор ама како да се врати назад.
Муабетите и едните и другите фанови ги праеле во период кога биле отприлика на слична позиција. Едниот бил вклучен со младинците (барем чинам така беше со Анри) а другиот беше асистент на менаџерот.
Зато те цитирав. Браниш одреден став, а потоа два реда подоле имаш различен став за ист случај како претходниот. :)

T

Todd Solondz

Гостин
Мене ме нервира што Гигс беше на клоци избркан од Јунајтед а немаше галама низ медиумите. На Анри му беше даден избор, Арсенал или коментирање, сам одлучи да го напушти клубот а се дигна галама ко да му ја срушиле бистата пред стадионот.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Колку само се испосра Анри тоа е чудо, не очекував ваков потег од него, му сврте грб на клубот што толку го сака.... Клошар....

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Вермален назад во Арсенал.:shook:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Мене ме нервира што Гигс беше на клоци избркан од Јунајтед а немаше галама низ медиумите. На Анри му беше даден избор, Арсенал или коментирање, сам одлучи да го напушти клубот а се дигна галама ко да му ја срушиле бистата пред стадионот.
Гигс не беше избркан, од каде тоа сега. И него му било понудено да ги води У18, но тој сакал да биде менаџер и сам одлучил дека за него е подобро да го напушти Јунајтед и да бара друг предизвик како прв менаџер. Гигс ќе беше кај нас на чело доколку ЛВГ покажеше резултат и овај ќе наследеше колку толку помирна атмосфера и без толку голем притисок, а со годинашниов пласман притисокот врз Гигс ќе беше х10. Со оглед на тоа што Сити реагираше со Пеп, Ливерпул со Клоп претходно и Челзи со Конте, плус вие со Венгер, како и од сенка Лестер со Раниери,Тотенхем со Покетино и Вест Хем со Билиќ, преголем ризик би било да останеше Гигс кај нас па затоа беше ангажиран Мурињо...да не должам за тоа.

Од моја гледна точка како менаџер Венгер направи добар чекор без разлика дали било тоа Анри или некој друг. Професионализам е во прашање и не е нешто страшно тоа, само медиумиве сакаат да пумпаат се. Ми се чини дека од претходно Анри и Венгер нешто се имаат чепнато и кулминираше со сето тоа.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Грешка си дека бил избркан на клоци. Гигс ја сакаше работата менаџер на Ман. Јунајтед. Меѓутоа изгледа на тие од горе им беше доста од експерименти со тренери па одеа на "сигурно". Му беа понудени секакви позиции у тимот освен секако менаџер. Не ги прифати понудите дека сакаше да се насочи кон тренерските води. На крај краева, од помошник менаџер што беше под Ван Гал секое прифаќање на било која работа, освен менаџерската на клубот би било деградација односно уназадување на неговите планови за менаџирање.Далеку од тоа дека го шутнале како куче...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Ај да видиме со кој тим ќе ја почнеме сеѕоната.
Играме сигурно без
Кош
Жиру
Озил
Санчез
Ремзи

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Чех
Белерин - Пер - Габриел - Начо
Џака - Џек
Волкот - Санти - Ивоби
Игуаин[DOUBLEPOST=1468522985][/DOUBLEPOST]Или Кок наместо Џек пошо играме у гости.

Не е така лош составот со оглед дека ни фалат дури 5 првотимци :D

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Мислам некој имаше пишано дека и санти нема да почне

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Еј ствaрнo ме пoгoди oвa Жиру шo немa дa игрa...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom