Оглас на деценијата: Барам...

• Креатор на темата Креатор на темата Femme fatale
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти ако бараш маж на форумот, си се заебала. Најдобро ти е да бараш во некој кокошарник.

Инаку, ја користам оваа прилика да го изразам своето сочуство до машките на возраст помеѓу 20 и 25 години. Ако жените кои треба да ги бркате се како овие двете, кокошката и космичката глупача, не ви завидувам.

Хахахаха ти можеш таму да си бараш некоја глупача да за си прилегате. Јас ги жалам сите што те познаваат.

@Femme fatale
Пуно ти е одличен избор. (y)
Можеби требало да постира некоја слика со повеќе од 25 пиксели, за да дојде до израз бојата на очите, али воглавно е океј.

Еве уште една од него, летна шема - Дојран 2016.

aokgna.jpg

@Femme fatale
Пуно ти е одличен избор. (y)
Можеби требало да постира некоја слика со повеќе од 25 пиксели, за да дојде до израз бојата на очите, али воглавно е океј.

Еве уште една од него, летна шема - Дојран 2016.

aokgna.jpg
не си интресен

Ако си убав немаш гајле.
Ни тоа не сум,
... а уствари да почнеш ти да си уживаш во животот и да...оххххх....ова ти е еден начин како да запознаеш нови дечки :)
Сега јас ваков оглас ќе дадам...на пазар3.ком

Ни тоа не сум,
... а уствари да почнеш ти да си уживаш во животот и да...оххххх....ова ти е еден начин како да запознаеш нови дечки :)
Сега јас ваков оглас ќе дадам...на пазар3.ком

Уживам јас, пишам тука и се смеам на глупави коментари што ги добивам во темата :D

а бившиот сега можи и дава оралка на тазе новата девојка

Викни го и тебе нека ти даде.[DOUBLEPOST=1468451649][/DOUBLEPOST]
а ние тука уживаме смеејќи се на луѓево што отвараат глупи теми

Јас и на тие што мислат дека се паметни и што пишуваат вакви глупави коментари како твоите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom