Оглас на деценијата: Барам...

• Креатор на темата Креатор на темата Femme fatale
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише :D:D:D:D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
само една пијачка ?

ај фаќај магла од мојата тема ако не исполнуваш критериуми

Фаќај магла ќе му кажеш на некој идиот што би се сложил да глуми кловн покрај тебе за пијачка. Гледам зошто те нашутирал дечкото кој сакаш да го правиш љубоморен. Мислам, кој би сакал да трпи простачка и глупача како тебе?

Фаќај магла ќе му кажеш на некој идиот што би се сложил да глуми кловн покрај тебе за пијачка. Гледам зошто те нашутирал дечкото кој сакаш да го правиш љубоморен. Мислам, кој би сакал да трпи простачка и глупача како тебе?

Eдинствениот глупак тука си ти :D

Eдинствениот глупак тука си ти :D

Баш. Секој што ја отвори темата си го помисли исто. Или се работи за трол, или се работи за глупача од космички размери. За твое добро, се надевам дека си трол.

Баш. Секој што ја отвори темата си го помисли исто. Или се работи за трол, или се работи за глупача од космички размери. За твое добро, се надевам дека си трол.

Јас се надевам дека нема да те видам веќе тука во темата, ај бегај сега не замарај, глупаку еден.

Трол е оди на ДК и прочитај...шо знам ваљда не лаже...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom