- Член од
- 26 мај 2015
- Мислења
- 458
- Поени од реакции
- 253
Каде можам да најдам магленка за Фолцваген Поло кој маркет за авто делови би можел да го има ова парче од мојот автомобил ? Дали има некој идеа ? Ви благодарам одпозади !
Во рамстор гарант таму си купив од јаболко и од крушкаКаде можам да најдам (во маркет, во кафичи знам дека има) Somersby Apple Cider?
Во Тинекс. Обично стојат кај цевчињата, пластичните лажички и чашки.Хартиени садови/кеси за пуканки каде има? Ми требаат дваесетина. Вакви или еднобојни.
Прегледај го приврзокот 152121
Дечки абе кај можам да најдам некои потенки сунѓери шо би ги користел при вежбање? По маркетите не гледам баш некои шо би биле океј.
Јас си купив од Џамбо Веро подметач за вежбање ама пластичен за на аеробик.Има разни подметачи, само што ке ти е сунгераст, не чинат тие.Ај и тука
Епа маче мало заљубено и изгубено, отвори една тема тука на форумов или дај оглас дека бараш машко високо,згодно и наведи други перформанси, пропорции, сантимиетри..па можеби некој ке ти се јавиКаде може да најдам од тие дечковците високи и згодни за да бидам видена во диско од бившиот ?. Не ми е итно за по месец и пол
![]()
Ќе пробам хахахахахаЕпа маче мало заљубено и изгубено, отвори една тема тука на форумов или дај оглас дека бараш машко високо,згодно и наведи други перформанси, пропорции, сантимиетри..па можеби некој ке ти се јави![]()
Баш ме интересира дали има на форумов такви, се надевам ќе ме обавестишЌе пробам хахахахаха![]()
Баш ме интересира дали има на форумов такви, се надевам ќе ме обавестишЌе пробам хахахахаха![]()
Не сум баш нешто висок, али надополонувам со црвена фарбана коса, има сите да не забележат, не само бившиот.Каде може да најдам од тие дечковците високи и згодни за да бидам видена во диско од бившиот ?. Не ми е итно за по месец и пол
![]()
Значи сакаш да си во центар на вниманиеНе сум баш нешто висок, али надополонувам со црвена фарбана коса, има сите да не забележат, не само бившиот.
Тоа ми е пасија, сите да гледаат у мене. Али спремен сум да го делам spotlight-от со некојаЗначи сакаш да си во центар на внимание![]()
Уште во диско да сакаш да одиш и топ ќе ни е, ќе му се смееме во лице додека си пиеме нешто,нормално јас частамТоа ми е пасија, сите да гледаат у мене. Али спремен сум да го делам spotlight-от со некоја![]()
Ауу готово, пишувај пп кога ќе треба и идеме. Ако сакаш и пред тоа може да се најдеме негде за да координираме план на акција. Во секој момент сум спремен да помогнамУште во диско да сакаш да одиш и топ ќе ни е, ќе му се смееме во лице додека си пиеме нешто,нормално јас частам![]()
Не не друго барам, мене ми требаат за рацете, плускавци да не ми се прават. Фала во секој случај.Јас си купив од Џамбо Веро подметач за вежбање ама пластичен за на аеробик.Има разни подметачи, само што ке ти е сунгераст, не чинат тие.