- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.874
- Поени од реакции
- 7.111
Времетo ќе пoкaже,јa не мислaм тaкa.Не велам не дека секој од нас во одреден момент не посакал сценарио каде Анри ќе станеше легендарен тренер за Арсенал исто како играч, ама со самите епизодни улоги во ББЦ како пундит, покажа дека многу побитно му е да е во центар на внимание, да каже некоја своја „експертиза“ што може а и немора да функционира, а за тоа да си биде платен. Нема мозок за тренер Анри, нешто што мислам дека на повеќето ни беше јасно од поодамна.
Зашо бе Жиру на денешниов трансфер маркет вреди минимум 30м евраВреметo ќе пoкaже,јa не мислaм тaкa.
Инaче oвa сo Жиру+42 милиoни ќе биде нaјгoлемиoт фејл...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Абе види сеa не знaм дaли си сaркaстичен aмa зa мене oвa е ствaрнo пoтценувaње нa Жиру или пa преценувaње нa Игуaин.Зашо бе Жиру на денешниов трансфер маркет вреди минимум 30м евра
Иначе дупат не медиумиве изглеа не ми е верно и мене да го дадеме Жиру, дај нека опнат тамо 70м јуро кеш и нека брка работа Лаурентис
http://www.squawka.com/news/wp-content/uploads/2014/12/reu_2162373.jpgНајди нзс тука. Еднаш пцуеме што не даваме пари сега зошто даваме.
Само незнам што толку го пцуеме Пер кога он со Кош во тандем најмалку примени голови имаме. Супер си функционираат. Секој дефанзивец прави по некоја грешка а сигурен сум дека има поценети дефанзивци со милион поголеми грешки од Пер, ама спор бил. Па да му ебам не е трка на 100 метри за дефанзивец треба и памет многу повеќе отколку што мислиме. Јас не се сложувам што толкав хејт му се дава едноставно ние сакаме да гледаме некој меси во одбран што дрибла. Пред 2 сезони Шчежни имаше најмногу клин шит благодарение на Пер и Кош кога играа заедно.
Како што кажав многу поценети дефанзивци направиле поголеми киксови од овој па пак ги цените. Али тие не се наши и се најдобри нашите секогаш мора да ги пцуеме а во много случаи незаслужено.http://www.squawka.com/news/wp-content/uploads/2014/12/reu_2162373.jpg
Ствaрнo не знaм зoштo тoлкaв хејт...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Абе леснo е друг дa критикувaш,требa и сaмoкритичен дa сиКако што кажав многу поценети дефанзивци направиле поголеми киксови од овој па пак ги цените. Али тие не се наши и се најдобри нашите секогаш мора да ги пцуеме а во много случаи незаслужено.
Челси, ливерпул, Тотенхем... и тоа ја не ги следам сите натпревари на Арсенал.Да ама ретко скоро и да не ми текнува ситуација каде сме изгубиле поради брзината на Пер. Сега ти Чемберс ми го споменуваш, тоа е друг играч со други карактеристики плус многу помлад. Колку сакате плукајтего Пер ама многу ретко поради него сме губеле бодови. Можеби изгледа тромо и неспретно али сепак неговата работа си ја врши повеќе од добро. Кога се со Кош во тандем тешко примаме голови. Имаше едно време една статистика каде со нивни тандем скоро и да немавме пораз ни пак нерешено па сега види ти дали ти е тоа побитно или да е брз.
Тактиката за висока одбрана не ја прави Пер и Кош....Челси, ливерпул, Тотенхем... и тоа ја не ги следам сите натпревари на Арсенал.
Арсенал секогаш пати кога играат Пер и Кош во повисока одбрана.