Фан Клуб: Арсенал

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Не велам не дека секој од нас во одреден момент не посакал сценарио каде Анри ќе станеше легендарен тренер за Арсенал исто како играч, ама со самите епизодни улоги во ББЦ како пундит, покажа дека многу побитно му е да е во центар на внимание, да каже некоја своја „експертиза“ што може а и немора да функционира, а за тоа да си биде платен. Нема мозок за тренер Анри, нешто што мислам дека на повеќето ни беше јасно од поодамна.
Времетo ќе пoкaже,јa не мислaм тaкa.

Инaче oвa сo Жиру+42 милиoни ќе биде нaјгoлемиoт фејл...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Времетo ќе пoкaже,јa не мислaм тaкa.

Инaче oвa сo Жиру+42 милиoни ќе биде нaјгoлемиoт фејл...

Зашо бе Жиру на денешниов трансфер маркет вреди минимум 30м евра :)
Иначе дупат не медиумиве изглеа не ми е верно и мене да го дадеме Жиру, дај нека опнат тамо 70м јуро кеш и нека брка работа Лаурентис

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Зашо бе Жиру на денешниов трансфер маркет вреди минимум 30м евра :)
Иначе дупат не медиумиве изглеа не ми е верно и мене да го дадеме Жиру, дај нека опнат тамо 70м јуро кеш и нека брка работа Лаурентис
Абе види сеa не знaм дaли си сaркaстичен aмa зa мене oвa е ствaрнo пoтценувaње нa Жиру или пa преценувaње нa Игуaин.
У секoј слулaј зa мене ќе биде фејл aкo се oствaри трaнсферoв.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Како бе фејл ќе биде ? Дај бе луѓе образложете нешто не само да пишете нешто колку да биде пишано.

Според мене мислам дека Игуаин одма ќе се склопи со тимот поради тоа што има играно со Озил заедно во реал, а со оглед дека он ни е главен асистент мислам дека ќе бидат добра двојка. На ова плус ќе го додадам и Санчез, и би било топ. И уште една работа, додека јас не ги давам парите од мој џеб к*р ме боли колку ќе го платат. Годините на играчот се таман, баш на оние години кога го дадовме ван Перси во УТД и одма си зема титула човекот. Незнам само стариот што планира за десно крило. Ако се уште планира на Окс и на Волкот тогаш гарант му е исушен мозокот. Ремзи пак да го игра на крило не верувам, а и да го игра знаеме дека таму неможе да го даде најдоброто.

До кај стаса работава со Родригез, нели имаше шпекулации ?
Па и централен дефанзивец ?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
1. Да кажам дека целосно и комплетно го оправдувам потегот на Венгер во врска со Анри. И ја попрво Пирес би го ставил на некоја таква позиција, бидејќи искрено го гледам еден ден како тренер, можеби не на Арсенал, но сигурно на некоја помала екипа во која ќе има шанси да се докажи. Позицијата која ја играше и интелегенцијата која ја поседува, ми дава надеж. Виртуоз. И плус податокот дека никогаш во кариерата немал агент, туку сам се грижел за својата кариера кажува многу.

2. Ич, ама ич не се сложувам со тоа да Пер биде прв избор на капитен. Тоа значи дека Венгер го планира во прв тим, барем во 70% од мечевите во текот на една сезона.

3. Мене искрено ми прави кеф Игуаин, макар и да би до дале и Жиру. Се виде дека Оливие колку и да му е миленик, не може повеќе. То е то. 15 гола по сезона за прв избор на напаѓач се премалку. И на Саного да му ги дадеме тие минути сигурен сум дека ќе има сличен, ако не и ист учинок. И да, понудата од 50 милиони и Жиру, доколку ја има и доколку биди прифатена, ќе биди порака дека Арсенал се сериозен тим. Макар што мислам дека ќе биде преплатен, но сепак станува збор за искусен напаѓач, кој 100% сум убеден дека ќе има +30 голови во првата сезона.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не мора да значи Пер дека како капитен ќе биде стартер, и Артета две години не играше па беше капитен, но нешто ми вика дека ќе го користи стариот дури не изгубиме еден куп бодови заради капитенот.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Најди нзс тука. Еднаш пцуеме што не даваме пари сега зошто даваме.

Само незнам што толку го пцуеме Пер кога он со Кош во тандем најмалку примени голови имаме. Супер си функционираат. Секој дефанзивец прави по некоја грешка а сигурен сум дека има поценети дефанзивци со милион поголеми грешки од Пер, ама спор бил. Па да му ебам не е трка на 100 метри за дефанзивец треба и памет многу повеќе отколку што мислиме. Јас не се сложувам што толкав хејт му се дава едноставно ние сакаме да гледаме некој меси во одбран што дрибла. Пред 2 сезони Шчежни имаше најмногу клин шит благодарение на Пер и Кош кога играа заедно.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Најди нзс тука. Еднаш пцуеме што не даваме пари сега зошто даваме.

Само незнам што толку го пцуеме Пер кога он со Кош во тандем најмалку примени голови имаме. Супер си функционираат. Секој дефанзивец прави по некоја грешка а сигурен сум дека има поценети дефанзивци со милион поголеми грешки од Пер, ама спор бил. Па да му ебам не е трка на 100 метри за дефанзивец треба и памет многу повеќе отколку што мислиме. Јас не се сложувам што толкав хејт му се дава едноставно ние сакаме да гледаме некој меси во одбран што дрибла. Пред 2 сезони Шчежни имаше најмногу клин шит благодарение на Пер и Кош кога играа заедно.
http://www.squawka.com/news/wp-content/uploads/2014/12/reu_2162373.jpg

Ствaрнo не знaм зoштo тoлкaв хејт...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
http://www.squawka.com/news/wp-content/uploads/2014/12/reu_2162373.jpg

Ствaрнo не знaм зoштo тoлкaв хејт...

Како што кажав многу поценети дефанзивци направиле поголеми киксови од овој па пак ги цените. Али тие не се наши и се најдобри нашите секогаш мора да ги пцуеме а во много случаи незаслужено.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Како што кажав многу поценети дефанзивци направиле поголеми киксови од овој па пак ги цените. Али тие не се наши и се најдобри нашите секогаш мора да ги пцуеме а во много случаи незаслужено.
Абе леснo е друг дa критикувaш,требa и сaмoкритичен дa си :D
Види никoј не кaжувa декa Пер не немa вaденo oд гoмнa некoгaш,aмa у пoследнo време ем знaе киксoви дa прaи ем брзинaтa му е гoлем минус.
Е сеa зa тебе мoже oвa не е тркa нa 100 метри aмa реaлнo aкo глеaме,брзинaтa е oгрoмен фaктoр.
Пример Чејмберс и Мoнтерo...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Да ама ретко скоро и да не ми текнува ситуација каде сме изгубиле поради брзината на Пер. Сега ти Чемберс ми го споменуваш, тоа е друг играч со други карактеристики плус многу помлад. Колку сакате плукајтего Пер ама многу ретко поради него сме губеле бодови. Можеби изгледа тромо и неспретно али сепак неговата работа си ја врши повеќе од добро. Кога се со Кош во тандем тешко примаме голови. Имаше едно време една статистика каде со нивни тандем скоро и да немавме пораз ни пак нерешено па сега види ти дали ти е тоа побитно или да е брз.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.987
Поени од реакции
67.807
Да ама ретко скоро и да не ми текнува ситуација каде сме изгубиле поради брзината на Пер. Сега ти Чемберс ми го споменуваш, тоа е друг играч со други карактеристики плус многу помлад. Колку сакате плукајтего Пер ама многу ретко поради него сме губеле бодови. Можеби изгледа тромо и неспретно али сепак неговата работа си ја врши повеќе од добро. Кога се со Кош во тандем тешко примаме голови. Имаше едно време една статистика каде со нивни тандем скоро и да немавме пораз ни пак нерешено па сега види ти дали ти е тоа побитно или да е брз.
Челси, ливерпул, Тотенхем... и тоа ја не ги следам сите натпревари на Арсенал.

Арсенал секогаш пати кога играат Пер и Кош во повисока одбрана.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Челси, ливерпул, Тотенхем... и тоа ја не ги следам сите натпревари на Арсенал.

Арсенал секогаш пати кога играат Пер и Кош во повисока одбрана.
Тактиката за висока одбрана не ја прави Пер и Кош....

П.С. СО Челзи годинава Габриел играше и се спука со Коста. Со тотенхем незнам поради негова грешка да сме изгубиле. Ливерпул беше пред 2 сезони кога ги фатија на спиење цел тим.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Barcelona 100 pati... Site pravat greshki ama vo poslednite dve godini Per pravi najmnogu

Kajgana Shop

На врв Bottom