Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Ako ne se lazam Anri prifatil da ne zema plata nikakva vo Arsenal,a Venger pobaral od nego da napusti rabotno mesto kade sto zima milioni po sezona?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

А како жити се да биде коментатор на Скај вторник/среда за ЛШ кога младинците играат утакмици истите денови во ЛШ?

Ako ne se lazam Anri prifatil da ne zema plata nikakva vo Arsenal,a Venger pobaral od nego da napusti rabotno mesto kade sto zima milioni po sezona?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Анри понудил да работи за без пари само за да земе про лиценца со у18. Венгер не прифатил барал од него да се откаже од дополнителни ангажмани и да биде само со у18

Муабетот за Санчез е од пред 2-3 дена.Тоа што го направија од Арсенал(Венгер поточно) беше класично играње курташак со Марота.
Првата понуда на Јувентус била 30мил.Е ова не личи на професионален однос, а не после играњето играчка од Арсенал каде му се даде до знаење на Марота што и како.
Епа зошто Арсенал не му побарал 45М? Човекот си прашал за цена, му кажале и кога сакал да ја плати Арсенал му реколе не го продаваме. Ова личи не личи на професионален однос и затоа ја даде изјавата.

Муабетот за Санчез е од пред 2-3 дена.Тоа што го направија од Арсенал(Венгер поточно) беше класично играње курташак со Марота.
Првата понуда на Јувентус била 30мил.Е ова не личи на професионален однос, а не после играњето играчка од Арсенал каде му се даде до знаење на Марота што и како.
Нигде нема потврда за понуда за 30М туку дека Арсенал прво сакал 34М а потоа се премислувал, ова е изјавата од Марота и јас му верувам. Било како било, единствен начин да замине Санчез е сам да направи притисок за трансфер а дотогаш Марота е небитен. Ако има Арсенал уште една фејл сезона следното лето ќе го правиме муабетот за трансфер на Санчез а тогаш Јуве најверојатно нема да може да се носи со конкуренцијата.

Расчачкај по нетов ќе видиш дека има.

Ти ебам тоа педерската маица и кромид фризура.
13664545_1112027932205133_225288855_n.jpg

А како жити се да биде коментатор на Скај вторник/среда за ЛШ кога младинците играат утакмици истите денови во ЛШ?
ане чоек немора да биде присутен нека му најдат замена, ама таква легенда да шутнеш која може да ги мотивира младите да гризаат за успех, незнам шо да кажам

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ај отварајте нова тема , средина на Јули е , доста и беше на 2015/2016 ! Може и муабетите ќе се опраат , вака едни драпајма*иња муабети !

Ова нешо као еве му покажале на Марота кој е главен, а денес сте пратиле понуда од 30 милиони за Ругани, ама.... :kuracc:

Ова нешо као еве му покажале на Марота кој е главен, а денес сте пратиле понуда од 30 милиони за Ругани, ама.... :kuracc:

дај линк не умарај шо би рекол џонтра :D

Сериозно, ама?! Демек голема штета што ја одбиле понудата за Санчез па сега ќе ги заебава Јуве за ѕверот Ругани кој што немал жолт картон цела сезона? :D
И убаво шо пратиле, сега ја гледаш разликата и сериозноста во понудите. Санчез 35м, а Ругани 30. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom