Гоццце што направи,како испадна се?
Ајде веќе од кога чекам да пишеш,а верувам и другите
Diamonds are a girl's best friend. Нема девојка која што не ги сака.За 6 месеци поклон предлози?
Aха, а за година што да и купи? Ферари Енцо? Сите се материјалисти станати. Подобро да и купиш нешто поевтино и едноставно, ќе се израдува повеќе. Е сега ако е материјалистка и ако ти имаш пари за фрлање, купи и нешто скапо, што друго?Diamonds are a girl's best friend. Нема девојка која што не ги сака.
Ete ti prosto i ednostavno a mnogu vredno i znacajnoАбе ецццццоГ бе ецццццоГ што ги слушаш жениве....6 месеци голем ташак.Ништо не и купувај само јави и се и речи и ај среќна месечнина:pos2:. Па ги глеам сите ама сте смешни ако била материјалистка ќе се налутела ако не била немало да се налути.....па друже ако е материјалистка значи не ти вреди да ја шеташ и да и одбележуваш такви моменти, а ако не е материјалистка ќе и биде доволен и само моментот дека не си заборавил.Тие одбележувања се тапа според мене.Ај ако не да почнеме и денешница да славиме а? И така секој ден и се јавуваш на девојката и и викаш ај злато среќна денешница. Друго е во брак да славиш годишнина друго е во врска.И више ако сакаш у врска да ги одбележуваш тие моменти барем нека биде еднаш у годината.А тебе у врската не ти треба повод за да и купиш нешто.Ако е девојчето ко што треба ќе се израдува повеќе доколку и купиш некоја ситница у еден обичен ден кој нема никакво значење одколку да и купуваш нешто само кога ви е годишнина или 6 месечнина и после тоа до наредната да си го дрвиш.
Така да мој совет не се припотресувај многу.........јави и се да се видите и не и кажувај дека ти текнува на месечнината.....однеси ја негде на кафенце или у ресторанче и подари и еден цвет и решен проблем.:helou:
Следно, на девојката не и е до тебе, ама те чува како резерва. Си дала себеси еден месец за да види дали ќе најде подобра прилика.Се скаравме пред 2 недели со женска ми. И фчера се смувавме. Следно...
Девојкава сака да види како ќе и биде без мене, уствари да дознае што вистински чуствува за мене? и тоа по логика му доаѓа пауза...Али таа тоа го замислува како појќе од месец...Некој коментар?... Збунети сме...масовно на цело село!
Се сложувам со Анастазија.Се скаравме пред 2 недели со женска ми. И фчера се смувавме. Следно...
Девојкава сака да види како ќе и биде без мене, уствари да дознае што вистински чуствува за мене? и тоа по логика му доаѓа пауза...Али таа тоа го замислува како појќе од месец...Некој коментар?... Збунети сме...масовно на цело село!
..Гадно...отпиши ја..како што ти наведоа...те остава ко резерва...Се скаравме пред 2 недели со женска ми. И фчера се смувавме. Следно...
Колку е тешка? Има над 100:pos2:?има една тешка типка... и фрлив око.. ама незнам шо да и кажам.. останав без зборои... ај хелп троа