Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па нели слушаше во текот на преносите што се дешаваше? Коментираат и наеднаш ѓшкјдфгбфгбдфннммфдбгбдфнгбфдгфдиииииииииииииии ЧКРРРРРРРР Грагааааааааааааааау, ко у WC шолја да им паѓа микрофонот.Ме мрзи да барам по интернетов за Фонте како е со договор, али да бидат паметни да го соберат од Баерн, секако Бенатиа си оди, Боатенг е повреден до октомври, а Бадштубер е полуинвалид....
Него Санчес најдобар млад играч, Коман второ место, секоја чест за њухот во Минхен.
@Stefan-kobe Што е со шолјата муабетов??? : )))))[DOUBLEPOST=1468195855][/DOUBLEPOST]Гасете нет, толку е за денес @Ilumious
Хахахахахахаххахаахааааа
Мене ми е криво само за Хрватска. Имаа топ тим и испаднаа несреќно во продолженијата. Влегоа премногу претпазливо во тој мел, наместо да ги притиснат циганите. На една минута пред голот на Кварезма, тие погодија статива. Како одеше првенството натаму, не гледам кој ќе ги спречеше до финалето. Полска и Велс сигурно не. А една ваква Франција со Дешапм, Журу и Жињак можеа без проблем да ја добијат.
По квалитет, не по тоа како заврши првенството, мојот ранкинг е Германија, Хрватска, Франција. Турнирскиот формат на такмичење не дозволува секогаш квалитетот да дојде до израз, посебно не во фудбалот каде што се постигнуваат мал број на поени. Еден картон, еден глуп пенал како оној на Швајни, една статива менуваат многу работи.
Замислете лигашко такмичење на сите репрезентации кои уќествуваа на првенството, кое би траело цела сезона. Германија би била без проблем прва.
Дa не зaбoрaвиш сaмo вечер пaк дa ни кaжешЈас сум еден од 4 што гласаа Португалија шампион![]()
Мора да си некој Грк тиNajloshoto fudbalsko natprevaruvanje so najloshiot shampion sho sum go gledal u zivotov. Sram za fudbalot.
Јас сум еден од 4 што гласаа Португалија шампион![]()
Angelos HaristeasМора да си некој Грк ти![]()
Ќути еј, како ме накурчи...Ја да бев на местото на Сисоко имаше да го остаем без зуби на сред терен. Циган одвратен, ништо нема у кариерата постигнато освен Серие А а се понаша ко да има све и свешто освоено. Види ја и сликата погоре, не знам кој ја стае, како му се унесуе у лице и на Жињак...кретен!А многу интересен момент во финалево беше после голот на Португалциве, кога Погба, човекот што денеска топката ја допре се на се 5-6 пати му се развика на Сисоко, човекот кој беше најдобар во Франција денес, трчаше секаде, на сите страни го имаше.
Колку е само летнат у облаци Погба еј, страшно нешто, јеботе следен лидер на тимот...