ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Milo MI e za Ronaldo, so koja zelba igrat, NE e normalno.
Otkako Ispadna Italija sakav Francija da osvojat, ama poso igraja Kako izdrkani k***** ubo im se napraj.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.962
Поени од реакции
116.542
Ме мрзи да барам по интернетов за Фонте како е со договор, али да бидат паметни да го соберат од Баерн, секако Бенатиа си оди, Боатенг е повреден до октомври, а Бадштубер е полуинвалид....

Него Санчес најдобар млад играч, Коман второ место, секоја чест за њухот во Минхен.

@Stefan-kobe Што е со шолјата муабетов??? : )))))[DOUBLEPOST=1468195855][/DOUBLEPOST]Гасете нет, толку е за денес @Ilumious
Хахахахахахаххахаахааааа

Па нели слушаше во текот на преносите што се дешаваше? Коментираат и наеднаш ѓшкјдфгбфгбдфннммфдбгбдфнгбфдгфдиииииииииииииии ЧКРРРРРРРР Грагааааааааааааааау, ко у WC шолја да им паѓа микрофонот. :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Мене ми е криво само за Хрватска. Имаа топ тим и испаднаа несреќно во продолженијата. Влегоа премногу претпазливо во тој мел, наместо да ги притиснат циганите. На една минута пред голот на Кварезма, тие погодија статива. Како одеше првенството натаму, не гледам кој ќе ги спречеше до финалето. Полска и Велс сигурно не. А една ваква Франција со Дешапм, Журу и Жињак можеа без проблем да ја добијат.

По квалитет, не по тоа како заврши првенството, мојот ранкинг е Германија, Хрватска, Франција. Турнирскиот формат на такмичење не дозволува секогаш квалитетот да дојде до израз, посебно не во фудбалот каде што се постигнуваат мал број на поени. Еден картон, еден глуп пенал како оној на Швајни, една статива менуваат многу работи.

Замислете лигашко такмичење на сите репрезентации кои уќествуваа на првенството, кое би траело цела сезона. Германија би била без проблем прва.
Што ти е филмов па тебе сеа? :pos:

Дно беа Германија и Франција бе, Португалија повеќе покажа од нив, факт!

Швабензи не биле побледи одамна. Е сеа повредите на клучни играчи имаа влијание у тоа ама ништо не изиграа на првенствово. И тие се провлекоа низ групата со штура игра и едвај резултати. Само против Словачка изиграа нешто. Ако Португалија имала среќа шо имаа немците со факинг Симоне Заза и неговото ужичко? Освен Крос, Гомез и Нојер никој не изигра на ниво цел турнир, 3-4 играчи им беа у трагична форма, остантите топло ладно.

Франција исти курац у група се провлекоја. Се разиграа во нокаут откако Дешамп сфати дека Канте му ја кочи играта и дека Гризман мора да има целосна слобода. Но да не заборавиме дека играа против Ирска и Исланд пред Германија, Португалија имаше позаебани противници во Полска и Хрватска.

Коцкестите да, али Ракитич идиотот мислеше дека игра у Барса и паѓаше место да продужува контри а Манџукич нарцисот се изгуби покрај Пепе и Фонте.

Само Хрватска и Велс на турниров играа отворен фудбал, другите беа или дефанзивно/контра настроени (Португалија, Италија) или беа бледи и лабилни ко источноевропски тенисерки (Германија, Шпанија, Франција) или тотално мизерни (Белгија).

Смешни ви се муабетиве дека Португалија не заслужила. Никој не изигра целосно подобро од нив и никој не заслужи повеќе да освои. Единствение две екипи кои играа убав фудбал се соочија токму против нив и беа елиминирани.

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Никад нема да ги прежалам Италија и Хрватска и нивниот пласман на европсково. Никад.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
[DOUBLEPOST=1468236893][/DOUBLEPOST]+
циганот види го бе, ко тој да изгинал на терен, креирал 20 шанси, другите прокоцкале се, па за сите имал комплименти..ти ебам тоа циганот мајчин,затоа никад нема да бидеш класа играч.

Последно уредено:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.412
Поени од реакции
26.410
Antoine Griezmann is only the 2nd player to lose both European Cup final & EURO final in same summer after Ballack in 2008. Heartbreak.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Najloshoto fudbalsko natprevaruvanje so najloshiot shampion sho sum go gledal u zivotov. Sram za fudbalot.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А многу интересен момент во финалево беше после голот на Португалциве, кога Погба, човекот што денеска топката ја допре се на се 5-6 пати му се развика на Сисоко, човекот кој беше најдобар во Франција денес, трчаше секаде, на сите страни го имаше.
Колку е само летнат у облаци Погба еј, страшно нешто, јеботе следен лидер на тимот...
Ќути еј, како ме накурчи...Ја да бев на местото на Сисоко имаше да го остаем без зуби на сред терен. Циган одвратен, ништо нема у кариерата постигнато освен Серие А а се понаша ко да има све и свешто освоено. Види ја и сликата погоре, не знам кој ја стае, како му се унесуе у лице и на Жињак...кретен!

Kajgana Shop

На врв Bottom