- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.540
- Поени од реакции
- 2.592
да дојдам буреко и ќе почнам да ве цитирам..
Без последнава реченица, нешто како ние врз ЛитванијаНе дека ги сакам португалците али обожавам кога домаќин на голем турнир со целиот дигнат хајп ќе го изеде ташакот во финале посебно во последни минути
Има нешто исконско во тоа или that's what football is all about.![]()
Играл Меси во финалето?Роналдо не игра у финале и Португалија осваја битен трофеј
и
Меси игра у финале за Аргентина и ништо не освојуваат
хехе
![]()
јасно ми е мене него кажи им на твоине од фан клубот шо пецкаатПогба може и не направи ништо, точно е, ама очекувањата од него да направи нешто, се исти како да очекуваат како Канте у Лестер да асистира и голови да дава.
Погба играше ПОСЛЕДЕН играч у среден ред(конкретно финалево, а и на уште 1-2 останати натпревари), ја немаше таа слобода што ја има у Јувентус, па да шутира покрај се останато.
Матуиди и слични имаа повеќе слобода од него.
И да, сакаме да остане![]()
Вадиш од контекст. Он искоментира на првиот мој коментар каде што нигде не го спомнав Меси. После тоа коа сите почнаа да пишуваат за нивна споредба пишав и јас.....
Мене баш ми е мило што почна фудбалот да победува а не парите на шеици и руски магнати. Единствена дупка што остана непополнета за да биде комплетирано задоволството е тоа што Атлетико изгуби во финалето на ЛШ. Да земаа ЛШ, дефинитивно фудбалот ќе победеше.Лестер стана шампион во ПЛ
Едер даде гол за титула на ЕП
Што е со фудбалов бе?
Добро брат, земи и јогурт само најади се ко чоек.да дојдам буреко и ќе почнам да ве цитирам..
Точно така! И мене ми е истото чувство и плус повеќе за Роналдо пошто е на залез на кариера, а трофеј со репрезентација не се освојува секоја година. Французите нека се помачат надвор некаде нека освојат титула, а не само дома кога играат да ни ги прават цитрони за тоа дека се најјаки и дека мора да освојат со судии и со се. Е па папајте сега малце спуштање на земја.Не дека ги сакам португалците али обожавам кога домаќин на голем турнир со целиот дигнат хајп ќе го изеде ташакот во финале посебно во последни минути
Има нешто исконско во тоа или that's what football is all about.![]()
Па уште и глупо било финалево, најлошо досеа.Добро, не ви здосади со овие глупи констатации? Цело време терате некои тези а луѓето европски прваци станаа. Факт е дека не играа некој прејак фудбал за око, дека не доминираа, ама па сеа до толку да се деградираат некако не бива. Што не кажете дека против Исланд требаше 80-1 да тепаат? Или и тогаш беа мртви? Португалија е типичен пример за тим кој што го крева нивото на игра како одминува првенството. Со Велс одлично си одиграа, тактички зрело како и цело првенство. Со Полска беше мртвила, нема тука збор, али и Франција рецимо беше екстра мртва у групната фаза. Две среќни победи против Романија и Албанија во последните мигови од средбите, пресврт против Ирска и едно ебано убедливо издание на цело првенство, против Исланд.
Ma neka mi se skoloni od oci, neka ide da izvrsi amputacija na noga. Kakvo e toa kurcenje i izigravanje Murinjo. Peharot u gz da si go nabije.2 гола и асистенција во мечот со Унгарија за бод кој ги одведе во следна фаза.
Гол и асистенција против Велс кој ги доведе до финале