Да 1 планирам само ваљда ќе ми примат еден од овие^Samo eden e dozvoleno

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да 1 планирам само ваљда ќе ми примат еден од овие^Samo eden e dozvoleno
Ако нема опција за веб чекирање по дифолт е чекирањето бесплатно, само треба да се пријавиш онлајн (да внесеш број на пасош и податоци)Да прашам нешто ако ми давате зборја купив картата во еден правец ми е, тргнување од скопски аеродром, и сега чекирањето, не ми даде можност за онлине чекирање на веб страната, али на апликацијата на wizzair имаше патека за онлине чекирање, ја следев и преку друга апликација passwallet (што самата ја побара) вајда направив чекирање... бикам вајда бидејќи ми побара и број на пасош и на крајот се појави со бар код, име презиме, пасош, седиште лет...
Прашањето ми е...каде да се упатам на аеродром бидејќи вака неможам да испечатам карта ..дали е валидно ова чекирање бидејќи ќе морам од мобилен да покажам бар код, или сепак таму да си се најавам и да ми испечатат они?
Помош и совет со објаснување за целава ситуација.
Ви благодарам
Валидно е, од искуство.Да прашам нешто ако ми давате збор [emoji14] ја купив картата во еден правец ми е, тргнување од скопски аеродром, и сега чекирањето, не ми даде можност за онлине чекирање на веб страната, али на апликацијата на wizzair имаше патека за онлине чекирање, ја следев и преку друга апликација passwallet (што самата ја побара) вајда направив чекирање... бикам вајда бидејќи ми побара и број на пасош и на крајот се појави со бар код, име презиме, пасош, седиште лет...
Прашањето ми е...каде да се упатам на аеродром бидејќи вака неможам да испечатам карта ..дали е валидно ова чекирање бидејќи ќе морам од мобилен да покажам бар код, или сепак таму да си се најавам и да ми испечатат они?
Ви благодарам
Валидно е, од искуство.Да прашам нешто ако ми давате збор [emoji14] ја купив картата во еден правец ми е, тргнување од скопски аеродром, и сега чекирањето, не ми даде можност за онлине чекирање на веб страната, али на апликацијата на wizzair имаше патека за онлине чекирање, ја следев и преку друга апликација passwallet (што самата ја побара) вајда направив чекирање... бикам вајда бидејќи ми побара и број на пасош и на крајот се појави со бар код, име презиме, пасош, седиште лет...
Ви благодарам
Секоја година цените во летниот период од европските градови кон Македонија се изгор скапи, а за идење се до некаде пристојни поготово ако не идеш на некоја туристички атрактивна дестинација. Па не пијат нафта бе и они знаат дека сега е сезона кога голем дел од работнициве идат накај мкд и сега им е периодот за добра заработка.Ми се чини или некако цените на билетите отидоа нагоре, посебно оние за враќање при повратен билет
Да знам дека сезоната е многу битна, ама ептен голема разлика има во цените.Секоја година цените во летниот период од европските градови кон Македонија се изгор скапи, а за идење се до некаде пристојни поготово ако не идеш на некоја туристички атрактивна дестинација. Па не пијат нафта бе и они знаат дека сега е сезона кога голем дел од работнициве идат накај мкд и сега им е периодот за добра заработка.
Да знам дека сезоната е многу битна, ама ептен голема разлика има во цените.
Не ја разбирам тактиката Скопје Ајндховен да чини 3000 додека обратната релација да биде 9000 денари.
1 штека цигари по лице, а шампон и било што друго што оди горе со тебе во рачниот багаж:Здраво
Патувам со wizzair до Меминген и прашањето ми е колку штеки цигари смеам да носам и дали смеам да носам шампон од 700мл
Јас знам дека доле имам право да носам 1 штека и горе една штека ... доле и шампонот може да го носам?1 штека цигари по лице, а шампон и било што друго што оди горе со тебе во рачниот багаж:
Течностите во кабинскиот багаж се подложни на следните владини ограничувања:
Кај безбедносната контрола ќе мора да се ослободите од течностите што не ги исполнуваат горенаведените барања.
- Течноста е во сад со максимален волумен од 100 ml
- Сите садови со течност што го исполнуваат максималниот волумен од 100 ml можат удобно да се сместат во провидна пластична кеса од 1 литар, што може повторно да се затвори, со димензии 20cmx20cm.
- Пластичната кеса треба да се прикаже одделно кај безбедносната контрола