S
silmarillion
Гостин
Зашто вака педерски за трето место не се игра?
Сега нормално дека ќе бидеш за ПортугалијаОф топик од муабетов, али гледам си ме спомнал за Германија... геј си, а за Кикито и Португалија сум во финале, па ти пак ми јади слатки .!.![]()
a koga imalo za 3to mesto ?Зашто вака педерски за трето место не се игра?
Пак се враќаме на истото, не можеш да ја сфатиш разликата, случајот со ватерполистите е стварање на вештачка екипа со купување готови играчи странци кои немаат никаква врска со земјата за чија репрезентација ќе играат, додека репрезентација на Франција составена делумно од деца на емигранти кои се родиле, израснале, научиле да играат фудбал и се развиле во играчи во Франција - нема ништо вештачко .Од навивачки аспект не збори. Пример тебе ти нудат да играш за Австралија или САД или за Македонија и ти шо ке избереш ?? Секој 4 години 90% грантирано светско и титула на континентален собир или најдобар дострел 3-4 место у квалификации ??
А зашто они ја избрале Германија доволен е фактот што секогаш била Германија у најдобри 5 у свет и Европа.[DOUBLEPOST=1467898537][/DOUBLEPOST]
Ти кога ме читаш разбираш со сакам да кажам или не ???
Зидан,Макеле,Кукулеле земаа све тоа,но тоа го потврдува фактот дека французите не се светска сила во фудбал без африканците. Така да тие титули повеке на африканците им припаѓаат него на французите. Проичитај го пак примерот со нашите ватерполисти .
Со второво ако тролаш за Чалханоглу ок. Типот се посра на европсково но до пред тоа цела сезона сите го дрвеа со него.
Веројатно никад, али ја више пиво купив.a koga imalo za 3to mesto ?
Епа ај да не иде зијан, викај на гости да го испиемеВеројатно никад, али ја више пиво купив.
Па нормално, без разлика дали е он или САНЧЕС, секако е финале. Треба да си хардкор фан на карлинг за да ти е сеедно...Сега нормално дека ќе бидеш за ПортугалијаАма да пројдеше Германија и да ви го закачеше Роналдо, тешко ќе ти паднеше
![]()
Ариевци ....пушете го ариевци, семе ви е. ем
Sent from my E560 using Tapatalk