Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Глуми лудило. Глеј го 20 минути после тоа, испишал цел расказ, ко лектор да го прочешлал, без печатна и граматичка грешка.
Немојте така ќе ве караат баерн минхенците hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh се враќам ја на моето старо, Боатенг е тапа штопер и далеку од најјак моментално.
Денеска Ховедес за него беше Алесандро Неста. Патарушка, може знае да подава, нека игра задљњни везни ако не ебате паничарот.
Кимик е млад ама поима нема за бек, нека си игра у средина и тој.
Ноер брату 23562342634235 години браниш и не научи да ги продужуваш лоптите позади тебе. Кимих, Мусстафи и Ноер главни кривцни за изгубено полуфинале.
Швајни уште лани реков дека е дно ама ок искусен бил и тоа што изиграл бил топ жими столе кабриолетов.
Озил е најак играч кај швабите, Крос исто, Хектор ти ни у Мралино не би играл златен, Шмелца за тебе е Киву хехе.
Милер иди јавај коњи со женска ти ти ебам тоа шумката, оди среди с емалце не кур умарај.

пАЈЕТ иди играј против Грузија, Жиру иди не играј фудбал, Коселни бог, Сања Маикон, Погба ок е 230532532 миљона, Сисоко страординарио играч одма бни го собрал у Интер, Гриамн најак у историја.

Португалија осваја бемучер.

к

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Глуми лудило. Глеј го 20 минути после тоа, испишал цел расказ, ко лектор да го прочешлал, без печатна и граматичка грешка.
Се отрезнал кога сФатил дека капитенот Ранокија му се враќа од позајмица..:)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Иљада минути го пишував тоа, мора таму ексепртризи да се пишуваат, а и ме пушти веќе огољо мој. :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.690
Поени од реакции
88.669
Жал ме фати кога го видов како збори, греота еј :').

Ај чуз диз клаб...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Ај донт лајк тоЛкинг ту мач. Акшн спикс лаудер ден уордс :oops:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе, oк е сегa дa врaќaш бивш игрaч, или уште е смешнo штo Челзи дaле 25 милиoни зa дa гo врaтaт Мaтич? :unsure:
Ако добро се сеќавам, од ваш фан клуб вртеа муабети дека е смешно да враќаш фудбалер пуштен за семки и дека немало ништо да ве подобри :icon_lol:

Ако дојде и игра ко што треба, нека изгледаат жалосно трофеите на излог, нема да се буниме, нека ја изгравираат и цената на нив ако сакаат :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Види го Џиги како стихотворба да раскажува, сигурно позади камера на хамер му напишале како треба да чита, поима нема што збори.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom