Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
епа вака... има некои женски од мои школо кои ги свиѓам некое време но постојано слушам за нив дека се дигаат многу или се муваат со секој втор 'фраер' што ке го видат. Сепак ги забележувам и мене ме меркале некад ама едноставно кажано ја неам многу храброст да им пријдам :kesa:. Кој има некој совет нека дае да не го дрвам многу ја :toe:
Епа не го дрви... оди им.

Член од
29 август 2008
Мислења
91
Поени од реакции
0
Nemoj da i prakas text, javi i se, vikni ja na kafe i zboruvajte iskreno. Toa se ceni. A ako sakas da se otvori i da ne gi krie cuvstvata togas treba ti da pocnes prv. Kazi i sto cuvstvuvas i ke vidis deka ke prekine da krie sto cuvstvuva za tebe.
Ama koga vekje nemoze da izleze sto da pravam dali bi bilo dobro text da i pratam........?A sekogas bi pocnal jas prv veruvajte:)

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
хехехе не сте салам или сте мали,еве совет пораснете и вратете се во реалност:smir:

Член од
15 февруари 2008
Мислења
19
Поени од реакции
2
Moze nekoj da mi dade sovet kako da osvojam preku email t.e. kako da i priznaam deka mi se dopagja ili shto bi se reklo kako da go izbegnam onoj sram koga ke me korposa i sl. i dali nekoj mozhe da mi napishe t.e. pomogne da sostavam dva do tri zbora koi bi i gi posvetil na nea preku mail zsh momentalno nishto ne mi teknuva se sho ke mi tekne mi izglea kako da e vekje propadnato pa zatoa baram pomosh od vas okolu ova.Tolku.Poz
мој совет како девојка ти кажувам да не бараш совет ама баш од никој туку баш да и пишеш она што ќе ти падне на памет во моментот и никој да не слушаш .... дали е глупаво или не сам ќе си процениш доколку добиеш одговор .... али пред се се поштова искреноста немој да претеруваш во меилот али немој ни па да глумиш лудило ....зашто се што е напишано искрено и од срце ПАЛИ верувај ми ... така да немој да се замараш што и како е , дали е глупо или не .... таа ако бар малку има култура во неа ако не ништо друго ќе ти врати па каков и да е одговорот...

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
мој совет како девојка ти кажувам да не бараш совет ама баш од никој туку баш да и пишеш она што ќе ти падне на памет во моментот и никој да не слушаш .... дали е глупаво или не сам ќе си процениш доколку добиеш одговор .... али пред се се поштова искреноста немој да претеруваш во меилот али немој ни па да глумиш лудило ....зашто се што е напишано искрено и од срце ПАЛИ верувај ми ... така да немој да се замараш што и како е , дали е глупо или не .... таа ако бар малку има култура во неа ако не ништо друго ќе ти врати па каков и да е одговорот...
не лажи го детето,ако признаеш на женско дека чуствуваш нешто кон неа,верувај ќе ти удри клоците(губиш).туку земи пиши и откачени работи на пример решен сум да се женам па ај тебе ти пишам за совет ;) уствари остави тоа со женидбата туку дај да се најдеме некој ден да одиме на кафе:baeh:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
За никој не вреди да се трошиш нерви, ни за машко, ни за женско. Ама оди па не се нервирај да те видам.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom