Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Тренинзите почнаа или не??

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Што се тиче другарчињата , спомнати во мојот пост тоа е мое мислење , ваљда имам право на тоа ? Или ти како локален шериф (мрчатор) не дозволуваш лични ставови , само директиви од ЦК ?

Имаш, се разбира. Исто како што јас имам право на мислење дека твоето мислење е тешка глупост.

Ако?

13626602_10153866609417746_8656312067696487913_n.jpg

Имаш, се разбира. Исто како што јас имам право на мислење дека твоето мислење е тешка глупост.

Ако?
Ако де , немам против , само олабави , како некоја стрина си ! Едвај чекаш да му се с' снеш на некого !
Стави ме на игнор и живеј си среќно ( на обострано задоволство) , јас веќе месец и кусур не се ни трудам да ги читам твоите коментари , да ти кажам супер работа било .

Ако де , немам против , само олабави , како некоја стрина си ! Едвај чекаш да му се с' снеш на некого !
Стави ме на игнор и живеј си среќно ( на обострано задоволство) , јас веќе месец и кусур не се ни трудам да ги читам твоите коментари , да ти кажам супер работа било .

Тоа е моја работа колку сум јас олабавен, и дали јас се с'снувам или не. Истресе тешка глупост, па реагирав. Ако не ти се допаѓа, слободно игнорирај ме. Инаку, во моментов не можам да се сетам на некоја работа од која повеќе би ми болело таквото од тоа дали ти ги читаш моите коментари или не.

Тоа е моја работа колку сум јас олабавен, и дали јас се с'снувам или не. Истресе тешка глупост, па реагирав. Ако не ти се допаѓа, слободно игнорирај ме. Инаку, во моментов не можам да се сетам на некоја работа од која повеќе би ми болело таквото од тоа дали ти ги читаш моите коментари или не.
Не ти е арно на тебе дете , се надевам од жешкото е !

Не ти е арно на тебе дете , се надевам од жешкото е !

Не бе, тамам ми е. Од време на време ми се снеарнува кога некој ќе истресе некоја космичка глупост, како ти на пример, ама бргу ми поминува.

Не бе, тамам ми е. Од време на време ми се снеарнува кога некој ќе истресе некоја космичка глупост, како ти на пример, ама бргу ми поминува.
Па контролирај се бе друже , ќе те удри некогаш појако , нема да знаеш што те снашло ! Пу пу , скраја да е !

Според тебе @Nemanjici кој играчи би биле идеални башка заклучувам дека не го сакаш Мурињо за тренер незнам од кои причини али од постовите што си ги пишал претходно се гледа ваљда затоа си против овие трансфери :confused:

Па контролирај се бе друже , ќе те удри некогаш појако , нема да знаеш што те снашло ! Пу пу , скраја да е !

Па намали на глупостите штом толку се грижиш за мене, и нема да ми се активира глупометарот.

Се нослаци новајлииве...:pos::pos:
Примети А ? Сега за сега Ибра води во големината на носот.Ај нека ни е честито новиот играч,Дортмунд не го пратев воопшто минатата сезона но тоа што го видов на Јутуб станува збор за воопшто несебичен брз и интелигентен играч..Браво Мурињо.

Луѓе за Погба што замина без пари кога во ситуација имавме крш играчи на негова позиција и Ферги ги играше пред него(Клеверли,Андо,Гибсон па и некогаш Рафаел а и го врати Сколс од пензија)единствен виновник е Ферги.Сега тоа не чини 100 м евра е тој инает на Ферги тоа кобно лето 2011,а требаше само да го игра Погба и да се засилиме со Снајдер од Интер.Ќе имавме топ средина наредните сезони се до денес ама не Ферги сакаше да прави експерименти да глуми лудило демек еве можам и со Флечери со Паркови да земам титули а тоа што во ЛШ два пати буквално прегазени од Барса тоа нема врска.После трансферот на Роналдо во Реал ја еба работата стариот место да купуваме топ играчи се крпевме со некој бедни играчи(Бебе,Обертан,Тошиќ,Заха..)/Тоа ти е исто да имаш Ферари а да го носиш на сервис во некоа маалска работилница во гаража.И сеа да мислиме ние дали за Погба треба да дадеме или не?!!
Не си во право. Воопшто не си во право.
Да се врати времето, лично јас, исто би направил. Потполно исто.
Клеверли своевремено беше Погба за Погба. Иако Погба не доби некоја голема минутажа, неможи да речиш дека не доби никаква шанса. Погба не покажа ништо, ама баш буквално ништо. И ако мислиш дека Погба беше кај нас она што е во Јуве, исто многу грешиш. Таленти ко Погба имавме и имаме. Види што се случи/случува со Јанузај. Дечкото сварно може да биде играч од светски размери.
Преокретот со Погба беше тоа што Конте го стави во оган, буквално во оган. Исто првиот (не така мал) период во Јуве, Погба беше дрвце за подоцна благодарејки на Конте и Пирло да израсне ова што е денес. Колку сакаш негирај го фактот али Погба стана играчиште во Јувентус, кај нас беше САМО талент.
Околу Ферги. Незнам зошто толку хејт кога тој со тие играчи освои титула со ТОН поени пред вториот и целосна доминација, впрочен и сезоната кога сити ни ја лапна титулата исто беше, али еднаш на 1000години се дешава толкава предност некој да изгуби. Од друга страна Реал го направивме гашти во ЛШ. Да, со Керик, Флечер, Нани итн. Големиот Реал. Тоа што чакир не унакази, нема да го коментираме.
И околу Барса. Ме интересира кој тим во тој период имаше јајца да и парира на Барса? Барса големиот Реал го толчеше по 5-0. Тоа докажува тој период колку класи беше повисоко према другите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom