Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што се тиче другарчињата , спомнати во мојот пост тоа е мое мислење , ваљда имам право на тоа ? Или ти како локален шериф (мрчатор) не дозволуваш лични ставови , само директиви од ЦК ?
Ако де , немам против , само олабави , како некоја стрина си ! Едвај чекаш да му се с' снеш на некого !Имаш, се разбира. Исто како што јас имам право на мислење дека твоето мислење е тешка глупост.
Ако?
Ако де , немам против , само олабави , како некоја стрина си ! Едвај чекаш да му се с' снеш на некого !
Стави ме на игнор и живеј си среќно ( на обострано задоволство) , јас веќе месец и кусур не се ни трудам да ги читам твоите коментари , да ти кажам супер работа било .
Не ти е арно на тебе дете , се надевам од жешкото е !Тоа е моја работа колку сум јас олабавен, и дали јас се с'снувам или не. Истресе тешка глупост, па реагирав. Ако не ти се допаѓа, слободно игнорирај ме. Инаку, во моментов не можам да се сетам на некоја работа од која повеќе би ми болело таквото од тоа дали ти ги читаш моите коментари или не.
Не ти е арно на тебе дете , се надевам од жешкото е !
Па контролирај се бе друже , ќе те удри некогаш појако , нема да знаеш што те снашло ! Пу пу , скраја да е !Не бе, тамам ми е. Од време на време ми се снеарнува кога некој ќе истресе некоја космичка глупост, како ти на пример, ама бргу ми поминува.
Па контролирај се бе друже , ќе те удри некогаш појако , нема да знаеш што те снашло ! Пу пу , скраја да е !
Примети А ? Сега за сега Ибра води во големината на носот.Ај нека ни е честито новиот играч,Дортмунд не го пратев воопшто минатата сезона но тоа што го видов на Јутуб станува збор за воопшто несебичен брз и интелигентен играч..Браво Мурињо.Се нослаци новајлииве...![]()
Не си во право. Воопшто не си во право.Луѓе за Погба што замина без пари кога во ситуација имавме крш играчи на негова позиција и Ферги ги играше пред него(Клеверли,Андо,Гибсон па и некогаш Рафаел а и го врати Сколс од пензија)единствен виновник е Ферги.Сега тоа не чини 100 м евра е тој инает на Ферги тоа кобно лето 2011,а требаше само да го игра Погба и да се засилиме со Снајдер од Интер.Ќе имавме топ средина наредните сезони се до денес ама не Ферги сакаше да прави експерименти да глуми лудило демек еве можам и со Флечери со Паркови да земам титули а тоа што во ЛШ два пати буквално прегазени од Барса тоа нема врска.После трансферот на Роналдо во Реал ја еба работата стариот место да купуваме топ играчи се крпевме со некој бедни играчи(Бебе,Обертан,Тошиќ,Заха..)/Тоа ти е исто да имаш Ферари а да го носиш на сервис во некоа маалска работилница во гаража.И сеа да мислиме ние дали за Погба треба да дадеме или не?!!