Немам српски Спортклуб, стварно ова го кажа Вишко? Мајкоооо барем него го сметав за асален коментатор.
Иначе на секој ГС имаше ваква криминална игра у едно коло, се враќаше и ќе освоеше.Ама сеа .!.
Се врати Лендл, се вратија и титулите
Vishko e u london, si ima insajderski infa stoi dobro mislam i so novak, za negoviot kolega od SK kao i da bese toj deckoto znam deka stojat predobro, i na svadba mu bea so Jelena sea letovo posle RG ...
Ali ne go rekol ova uz prenos, neznam sto zborel ja so hrvatot gledav, stekot preeska na fejs mi dade vakvo info, ali nema veze ne e nikakov izgovor ova, nit pa baram nesto takvo, toa e, bidna, vecno nemoze da pobeduva, sekako krivo mi e sto ne bev(me) u moznost da gledame atak na kalendarskiot slem, moze naredna godina toa ke e slucaj.

Da ne glumime sebicnjaci ili razgalenovci, sezonava veke e na pola jas ja racunam za uspesna, sekogas normalno deka moze bolje, ali eve vo ovoj del od godinata nikad do sea ne bil so 2 slema, jebiga, dobro ke mu dojde ovoj odmor za ostatokot od godinata i toa e toa, sledi negovata omilena podloga.[DOUBLEPOST=1467478474][/DOUBLEPOST]
Секогаш кога се мачи или губи има некој проблем Ноле.
pa sea moze da e familija ili nesto treto, ko so Marej pred nekoja godina koga izgubi od dimitrov a branese titula, koga se derese why today, mislam deka nikad ne se dozna sto tocno se slucuvalo. Nebitno u sekoj slucaj, sto i da e ostanuvame na toa deka novak e aut, federer ima golema sansa pak za trofej, a i na ostanatite im e otvoren patot, mozno e da dobieme i nekoj tret sampion sezonava, ke vidime, samo so dozdov da ne se maci maka.
p.s. jedina nevoobicaena rabota za novak e sto nemase nikakvi znaci na nervoza, krsenje na reketi i ispadi koi bile karakteristicni za nego, osven par pogledi kon boksot negov, edinstven pat nekakva emocija pokaza koga zema eden poen na mreza u cetvrti set, edvaj, so eden ton sreka i toa bese toa.