Демек првпат ќе биде да се извади вака на дожд и прекин?Ne se blamiraj be VOL. Dozdot ke go spasel. Ripni ti u temza i ne seri za Isis.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Демек првпат ќе биде да се извади вака на дожд и прекин?Ne se blamiraj be VOL. Dozdot ke go spasel. Ripni ti u temza i ne seri za Isis.
Епа кој го спаси, баба ми од гробишта? Му виде ли говор на телото? Не знаеше кај тера у вториот сет, се живо избаци надвор или заби у мрежа. Вака има време да се стабилизира и утре смирено да го почне мечот, башка Квери ќе е под притисок, знае колку е блиску, а сепак далеку од огромен скалп.Ne se blamiraj be VOL. Dozdot ke go spasel. Ripni ti u temza i ne seri za Isis.
Квереј братуАбе така и лани викавте дека никој неможи да го победи Новак па за малце од Андерсон ќе го јадеше стапот..тревата е заебана подлога за фаворитите,посебно ако се погоди некој заебан сервер
Не јади гомна бе ти пред време.Квереј брату![]()
Не јади гомна бе ти пред време.![]()
@SynСега кога ќе си го видам тилот ќе ја сврти Џокович ..заебан сервисер ми се виде Квери и Џоката ми делуваше како да се мачи за секој поен..многу лабаво влезе во дуелот
У секоја ситуација користиш да ги спомнеш успесите на НолеDozdot ke go spasel Novak, demek Novak e Nadal u momentov na treva, pa pod difolt ova kolo da gubi hehe
Broj 1 e, 4 slema drzi, prv do 30 pobedi na slemovi u niza, u nikoj slucaj ne moze da se kaze deka e spasen odnosno SIGURNO ke izgubel. Ja pa ubeden bev deka ke bide nesto slicno ko i so Anderson minatata godina, ke mu padnese servisot na ovoj, zamorot ke go stasase i ke pocnese da gubi ...
Ali dozdov kolku sto ete, mu dosol dobro na Novak, tolku mu doaga i na Kveri koj utre odmoren ke bide i pak u max mode ke moze da si servira taka da tuka postoi prostor za golemo iznenaduvanje u sekoj slucaj. So Anderson lani radi osvetluvanjeto bese prekinat mecot ako ne se lazam, na 2-1 mislam i vodstvo od brejk ili dva u cetvrti set, taka nesto bese, nejse, pa naredniot den pak Anderson ko lud igrase i servirase, imase golema sreka Novak togas, taka i utre ke e, Kveri ako saka da pobedi all in neka ide na 3-0 inace pisi propalo.
Не е тоа муабетот,колку што му годи на Ноле толку и на Сем,ама баш никако нема да пресуди прекинов доколку ја сврти Новак.Демек првпат ќе биде да се извади вака на дожд и прекин?![]()
Не е тоа муабетот,колку што му годи на Ноле толку и на Сем,ама баш никако нема да пресуди прекинов доколку ја сврти Новак.Демек првпат ќе биде да се извади вака на дожд и прекин?![]()
A za sto da zboram, gledaj vo koj kontekst e kazano toa, i sekako Da, REKORDER e po broj na pobedi u niza na slemovi u open era, najbolji u istorija I vo toj segment, megju niza drugi, kolku i da ti e butthurt toj podatok, neverojaten e zasto gi pomesti granicite na tenisot, a toa se sluci tokmu tuka, na ovoj turnir, za drugoto, i da gubi 2-0, i da gubi 3-0 u tret set, sampion kako Novak, ili Federer na vremeto, Nadal isto, NE SMEE da se otpise, i duri i u takva situacija mnogumina bi bile ubedeni deka ke ja vrti. Negovoto renome, CV, si go praat svoeto i toa e toa, dali toa tebe ti odgovara ili ne manje bitno, i daleku od toa deka e Spasen od dozdov, mene toa smesno mi zvuci, kolku i da bil los do toj moment. On so dolgopolov, gubese 1-0 u setovi, 3-0 u vtor, ova mislam lani bese na eden od mastersive u Amerika, ili pred skoro 2 god, nebitno, ja svrte, lagano, i eve, kolku sto nego mu doaga dobro odmorov, tolku mu doaga i na Kveri, pak so full snaga ke go pocne mecot i spored mene voopsto ne mu se namaleni sansite so ovoj prekin za pobeda, u najmala raka ISTI mu se.У секоја ситуација користиш да ги спомнеш успесите на Ноле
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Zasto na temive za tenis imate navika da citate, a ustvari nisto da ne procitate i ona apla da stavate zborovi u tastatura sto nikad ne bile tuka napisani. Kade rekov jas deka ke ja svrtel bez problem zasto e broj 1 ? Apsolutno ni ka de. Druga mi bese poentata so toa, a toa e deka apsurdno e da se kaze deka bil spasen od dozdov, sto pod difolt znaci deka sigurno gubel neli, i eve ke se nadovrzam na tebe, aj da e nekoj ko Kirgios ili nekoj desetti cirkuzant i amater, pa da go kazes toa, ama za nekoj sto eve na wimboldon samo udri pecat na pomestuvanjeto na granicite u tenisot ( prv do brojot 30 pobedi u niza na slemovi, so sto gi nadmina federer i lejver ), e toa mene u najmala raka mi e smesno.da, broj 1 e novak i zatoa i 0:2 bi svrtil bez problem.Toa se tie argumenti na syn.
Ne deka nema da tepa novak, ama tolku siguren da si nema logika.Ne igra protiv mene pa da e siguren pobednik, sepak i kveri e dobar igrac ne e nekoj 500+rangiran teniser.