Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ДК
Завршив едно ми останаа уште две да завршам.
Се запишав во една од подобрите гимназии, ќе бидам искрен ми се оди за да запознаам нови луѓе да ми се прошири друштвото и да научам нови работи од наставата. Ме чекаат убави 4 години пред мене. :ojeaa:

eeehhh sredno .. Drinking champagne and lighting doobies :DD

latest

:pistoldz:

Stani od masa gomnar eden.Abe nikad da ne se znaelo za dosta ko od lanec pusten ti ebam budalata mrs

Знаеш она коа нејќеш никој да разбудиш, пробуваш шо потивка да бидеш и ко за инает све што ќе фатиш ти паѓа од раце, дури и тоа шо го немаш у раце, паѓа и се руши, лумпуваш и ги будиш и комшиите? Е па тоа.
Бар да не си го лупнев малиот прст на ногата од врата, бе.
Па и овоа дремкава се занесува, никако да дојде.
Ај, отидов да бројам овци. :D

Никогаш нема да ја разберам фобијата од лифт. Јас имам од скали изгледа. :toe:
Живеам 20 скали над влезот, работам само една секунда возење, и нон стоп го користам лифтот, а не можам да се замислам да сум најгоре на некоја висококатница и да се качувам по скали, со кеси, после напорен ден или сега на жештините поради некоја глупа фобија.
Дури мислам дека и дух да има внатре ќе се качам, по скали нема шанса да одам.

Драа

Ја мислу дека едино нешто кфалитетно од Антену фајф е емисија соул рели.Водител е некое старче и е тешка легенда, ефекти су олд скул и се пушта мноо кфалитетна музика, има и по некој добар гостин уметник и пада по некоја рима и смешка. Али у глобалу јака музика и интересна емисија. Сфе друо на Антену фајф ми е комерцијала и тешко пубертетско срање,Соња Панда и онј што навива за Тотенхем.
Какфо гнасно човече. А и музика Келвин факинг Харис Џиновиќ и сунце Сија као тепсија
Дно од хитови.

Значи Антена фајф само едн пут недељно. Емисија е у 9, трае 1 саат.
У недељу сабајле, наравно : D

Разотворив врати, прозори и поврна 30 секунди. :( Ај малку појќе, плс.
Работев, зјапав у екранов почнаа очи, глава да ме болат, да ми се повраќа. За некоја година ќе се нафатам овци да пасам. :D

Драга,
Им се дивам на човеците на кои Балкан Бенд им беа смешни и интересни.
Сакам да ми позајмат од позитивноста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom