ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.956
Поени од реакции
116.530
Хмм, што тоа јас промашив? Прво, од аспект на кладењето, плус сум на европското, не кој знае колку голем, но сепак плус. Второ, Северна Ирска, не знам што тоа промашив за Северна Ирска. Дефеинитивно најслаба репрезентација на првенството, срам за фудбалот. Трето, за Унгарија, истата работа, малку подобри од Северна Ирска, еден куп среќа на првенството, на првиот посериозен противник, бродолом. Четрврто, што промашив за Хрватска, не се сеќавам? За Хрватска навивав, испаднаа, јеби га, се случува. Петто, Белгија. Некој смета дека се нешто посебно? Кога сите пишувавте (со неколку исклучоци) дека Белгија ќе ја потопи Италија ви напишав дека тоа нема така да оди, мислам дека јас погодив, провери го резултатот.
Шесто, вчера мислев дека Шпанија ќе помине, промашив. Немав дури ни уплатено, не ми беше за уплаќање.

Ајде сега земи ги сите овие "промашувања" и спореди ги со твоето предвидување дека Мареј ќе игра очајно на земја и дека нема да стигне до ниту едно полуфинале, за да ја сфатиш смислата на синтагмата лошо предвидување.
Види го, се напна :pos:
Прва работа, се заебавав.
Втора работа, ако веќе сакаш сериозно, за Унгарија дебело утна, затоа што луѓето си одиграа одлично и ова со Белгија многу лесно можеше и другачие да изгледа пошо стиснаа доста во второто полувреме но не успеаа да постигнат гол.
Трето, С. Ирска, ваква таква сепак помина групи и промаши за нив.
Четврто, опет како и прво, се заебавав зашо ми текна на твоите коментари конкретно за С. Ирска и Унгарија па викам чек да те реметам малце. И ја имам кажано тон глупости низ темиве за ЕП, нормално е тоа. Не видов некој да каже дека С. Ирска е мега јака репрезентација која игра мега јак фудбал. :D Логично предвидување беше тоа, е сега што не се оствари е сосема друга работа.

Пример јас за Италија мислев дека ќе одиграат далеку послабо од ова и дека можда ќе испаднат и во групи али ме демантираа на најдобар можен начин, искинаа во сите 4 натпревари до сега.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ејј ќе станат можеби европски шампиони, а некои уште играчите не им ги знаат:D
Се префрлив со Џакерини...Мени сите ми личат на Џокаторе.

Инаку гифот England vs Iceland

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Не е провокација смао да потсетам дека се натегавме оти Руни бил лидер во тимот?
Руни не е пола од играчот што беше се виде и вчера дека неможе да ја влечи репрезентацијата како што може еден Роналдо да ја влечка Португалија години наназад. Сите беа за никаде, точно ама немаше лидер на терен. Сите чекаа на другиот да напраи нешто да ги извади од гомната. Во таков случај треба лидер ама него го немаше. Го поштувам Руни ама преочигледно е дека се влечи на стара слава, колку тоа и да не се признава, време му е за во МЛС

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Unbend it like Harry Kane kraj

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Има ли уште некој бот тука да ме убедува како Смолинг е подобар (или барем блиску по квалитет) од Боатенг??? Има измислено играње одбрана, снага, пасови, tackling, буквално СЕ за факинг Смолинг.

Си стои тоа уште. Кривицата на потегот вчера беше од мртвиот Харт. Де Геа ги собира оние топки као од шала. Иначе кај Смолинг се осеќа превише замор што е и нормално со оглед на тоа што ова му е прва сезона да изигра толку утакмици па уште кога ќе помислам дека играше со ебениот Блинд цела сезона...
На пример како овој. Си стоело тоа :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Последно уредено:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.921
Поени од реакции
11.721
Se vide deka so igraci od totnem i pul koi nemaat in gram iskustvo na golemi natprevaruvanja ne se odi, baska za vilsher koj izgleda mu e vonbracno dete na roj. Citam kako denes ja posramotile cela anglija, a ne se videle vo ogledalo deka taa klasa na igraci znae tolku. Stom top 4 ekipite bea i seuste se vo tranzicija ne moze da ocekuvas od cklj timovite koi imaa super sezona da napravat nesto na evropsko. Baska sto nemaat harmonija i hemija megu sebe i zemaat pogolema plata od 80% od igracite protiv koi igraa. Klasicno poseruvanje i mislam deka nikogas nema da osvojat prvenstvo osven kako toa vo 66ta so nepostoecki gol, na primer. Sekoja cest za Island, pokazaa kako se igra fudbal.

Za Zabarite mi e epten milo, iako spanskite plackovci se veke odamna procitana prikazna i mozat da pocnat so remont. Super prvenstvo sega za sega.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.766

Casillas jokes to Buffon "See, when I don't play you win..." - They have an excellent relationship.

Buffon "Me or Neuer? I don't think about these things. Neuer is talented, for me it's enough that Juve/Italy fans don't ask for another GK."

Buffon "My saves? That is what I am here for, otherwise it would make no sense to wear the national team's jersey."

Член од
1 октомври 2012
Мислења
109
Поени од реакции
185
Најголем човек и играч во историјата на овој спорт. Идол на секој играч и фудбалски фан...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Може да не ја тераме оф топик и да престанете да замарате за лигави Италијанци?
Поголем човек од овој тешко дека е

[овде внеси ја сликата кога во ~87 минута, Интер губи, а овој на противнички играч му ја истегнува ногата]

Kajgana Shop

На врв Bottom