Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Очекувам тепачка на Мелвуд на првиот трениинг
Мане, Желински, Грујо, Кариус и Матип ќе се залупаат, да докажат кој е поголемо име.

Плус, пак пазариме скап играч од Сотон. :D

Да да, веч виџено е со него, така да мислам дека можно е и да не се тепа, пошто Љаљо, Клајн и остала Сотон колонија ќе му кажат „не вреди брат, Геце и Ројс доаѓаат на 31ви август“.

Бодо е во делириум, се пали пошто е купен под Клоп, си гази ставови пошто Сотониграчи со Свонсименталитет му доаѓаат и ова лето :D

Него, каква глупост ќе направи Клоп ако Пјотр го купува за да го продаде Ален, кој конечно крена форма и почна да покажува солидна игра. Од друга страна Пјотр не може да заигра за Полска на Еуро.

Абе сите прават за Game of Thrones муабет сега, ама мене друго ме интересира. Нас Семи Ли еднаш тренер да не ни беше?

Според СкајСпортс 34м фунти, можат да достигнат до 36.

Да биде добар само, ме заболе дали 34, 36 или 40.

Бодо е во делириум, се пали пошто е купен под Клоп, си гази ставови пошто Сотониграчи со Свонсименталитет му доаѓаат и ова лето :D

Него, каква глупост ќе направи Клоп ако Пјотр го купува за да го продаде Ален, кој конечно крена форма и почна да покажува солидна игра. Од друга страна Пјотр не може да заигра за Полска на Еуро.
ubavo e da se tera majtap ama koga ke poglednes vo realnosta i ke vidis deka "kapitenot" nemoze da zaigra za ovaa mizerna sredina na anglija togas ne bi go hejtal tolku zielinski....

ubavo e da se tera majtap ama koga ke poglednes vo realnosta i ke vidis deka "kapitenot" nemoze da zaigra za ovaa mizerna sredina na anglija togas ne bi go hejtal tolku zielinski....
Ако Зјелински заигра пред Хендо, Хендо нека си ги скрши нозете и никад више фудбал да не заигра.

Долго не сум ви пишал :icon_mrgr:

CmCJeyYXEAANA8I.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom