Дел Боске ај фаќај глетарицата, ваљакот, поликолорот и врати си се на молерајот да извадиш уште некоја година стаж да ти ебам тоа седиот Џиџи Дел Нери брк.
Кој си бе ти пак да идеш со истите мртовци од играчи, кој си ти Фабрегас? Кој си ти Силва? Кој си ти Педрито пубертетски тазе брк? Кој си ти да не ти игра Коке а да ти игра умрениот Цеск. Сеа ќе дојдат фк Челзи и ќе ми речат ти го гледаше ли Цеск сезонава, у реду е.
Кој си ти да ги остаиш дома Саул и Иско и да ми играш со Силва рахитичниот, Педрито да му ебам све у куќа, Нолито непостоечки играч на фудбалска мапа, ама сеа Џони ќе рече ми виде ли дека има еден гол и една асистенција до сеа. Ок е.
Адуриз со 9.000 години ми го земал, метузалем од играч, 3 дена постар од огинот, никад у кариера не видел нешто поголемо од Билбао, земал ми го носи на ЕП а дома му дреме Торес со све и свашта позади него и одлично изиграна сезона пред се. Ви реков дека ќе биде декор на првенствово па некои уште будала ме правеа, страва шпиц бил... против Елче и Тенерифе.
Педро мртвиот па уште се буни зашто не игра, одма би му искинал државјанство.
Иниеста ај и тебе злато доста ти е, све и свашта имаш поминато и освоено не ти треба вакво бламирање со мртви соиграчи и селектор излапен.
Пике ок е ти да ти ебам женицата, иди бори се за независност ти ебам тоа најмртвиот играч што постои.
Дно од репрезентација, освоија ЕП-СП-ЕП и место да сменат генерација и да освојат уште по еднаш со ваква мртва конкуренција тој брклето пак со истиот состав, ај мрш у мировина.
Англија..............................................