ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
mi tekna na edna utakmica Island-makedonija 1-0 (so avto gol na sedloto mislam )
Bevme favoriti i imavme nekoi si shansi da se nadevame za baraz,pa loso mi padna toj poraz :D ako ne se lazam 3koeficient imashe za island.
Nekolku dena prethodno igravme na gradski so holandija i izgubivme 1:2.Pa zatoa bevme popaleni i utakmicata so island ni beshe demek sigurna pobeda.Mozebi sum pomesal nesto i da ne bilo vaaka ama taka mi e ostanato vo sekavanje.
Gledajte kade stignaa tie za 10godini,kade sme nie momentalno.5klasi naprednale tie a nie dno dna.

BREXIT!!! :vozbud: По наше брЕКСИК :icon_lol:

Сега веројатно знаете зошто ги нарекуваме ПРЕЦЕНЕТИ АНГЛИСКИ ГОМНА.

England's manager is paid $4.6 million a year.

Iceland's manager is a part-time dentist.
13501984_1994745950670927_715274839591318851_n.jpg

Најака лига у сФет, со најјаки тимови, најјаки играчи, и најјаките таленти... Ајде доооооооома бем ви препотентните инцестоидни фаци, никад нема да бидете фактор во фудбалот.

Н-И-К-А-Д !!!

Исланд :cuc:

Англичаните черева беа,черева си останаа кој очобол катаракта.Сума сумарум денес одличен ден победи фудбалот.

Исланд 2010 Фифа ранкинг: 112, Последно место квалификации за Светско првенство
80d1472bfae140539db3b92ad23d60e2.png

Исланд 2016 Фифа ранкинг: 34, 1/4 Финале Европско првенство

f65d7636d85d4607b5eaedcc8c4c5c35.png

Има разлика.

Префрлете се а крикет крф ви еб.м лузерска, и таму индијциве маме ќе ви ебат бе, мрш дома курајбери едни само мижитатара мојте да играте. Море и за то не ве биват, уааааа чобани, мрш дома.

Sent from my E560 using Tapatalk

Roy Hodgson resigns

Marcus Rashford dribbled past 3 players against Iceland. No player on the pitch managed more. #ENG #MUFC https://t.co/9PQQ5xtmiU

Ова е повеќе ремет за Стерлинг, Руни, Али, Кејн и остало

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom