Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Еве не знам. Кај е метафорава ? Во што е ?

"I'm part of you now"

У смисла дека тој е во нејзината глава,никогаш нема да се ослободи поради тоа што и направи. Тој ја разбуди злобата во неа што претходно не постоеше. Ќе го памти цело време, тој е дел од нејзиниот живот.

Изгледа и она не знае дека е трудна ако ги толкуваме буквално зборовите на Ремзи пред да го снајде крајот, лично мене предвидлив ама одличен.

Тој е тој момент кога жената не знае дека е трудна а мажот пак е 100% сигурен.

"I'm part of you now"

У смисла дека тој е во нејзината глава,никогаш нема да се ослободи поради тоа што и направи. Тој ја разбуди злобата во неа што претходно не постоеше. Ќе го памти цело време, тој е дел од нејзиниот живот.

Наjголема нелогичност во темава е твоjата логика

„You said it yourself“ може да се преведе како „самиот кажа“ но и „самиот си кажал“. Минато неопределно свршено време, bitchez!
Said е определено, have said e неопределено.

Во секој случај небитно, доста ја тупиме со Санса.

Sent from my E2105 using Tapatalk

"I'm part of you now"

I'm part of you now, асоцира на тоа дека Санса е бремена од него, а не дека и е у главата..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Според мене не мора да значи дека е трудна, може сака да каже дека со се што и напраи, ја оштетил психички и нема да може никогаш да го забораи. Ама може логиката ми е ваква затоа што не сакам Санса да го носи детето на Рамзи. А ваљда помаранџестата до сеа ќе знаеше дека е трудна, помина доста време од кога му кидна.

Многу го дрвите...

actress-game-of-thrones-gif-middle-finger-Favim.com-3698633.gif

I'm part of you now, асоцира на тоа дека Санса е бремена од него, а не дека и е у главата..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Дека ја силува односно дека и е прв,вака јас ѓи рабирам неговите зборови I'm part of you now...

Веќе неколку пати кликам на kat.cr во најнови торенти да проверам пак да не има leak од финалето ама изгледа ке ја немаме таа среќа. Ќе морам да чекам до утре после работа да го гледам.

Вечер не се заебувам како мината недела со стрим, пола изгледано, пола не, на раат утре поручек, само некој спојлер у меѓувреме да не закачам.

Оти бе не протече некаде вечерва како осмата :([DOUBLEPOST=1466977227][/DOUBLEPOST]
Веќе неколку пати кликам на kat.cr во најнови торенти да проверам пак да не има leak од финалето ама изгледа ке ја немаме таа среќа. Ќе морам да чекам до утре после работа да го гледам.

Истото го правам и јас :D

Џон Сноу не може да се помири што Британија излезе од ЕУ, ние па чекаме Северот да го отцепи...

Можам само да го замислам Dolorous Edd.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom