Сега ја отворив....Mitsubishi electric compressor, од Април 2004 год., а јас ја имав од Јули 2004 год.A kompresorot sto marka bese? GMCC ?
Veruvaj ne e mutavo tuku najboljata rabota sto sveti displejot pa makar i ko na Nokia 6110 osobeno navecer koga sakas da podesis T ili slicno a svetla ugasnati uste kapak nekoj zaspan pa nejkes da go razbudis pa so telefon svetkaj da vidis sto stiskas, uste i kopcinjata da svetnuvaat e najlezet!...Од негативни работи, можам да кажам дека далинското е малку мутаво на лик и екранот од далинското свети зелено како Нокиа 3310....
што ќе ти е тоа wi-fi кога имаш тајмер ??Гаранцијата им е 3 години. Веќе секаде ги има и цената скоро секаде е околу 27 000 денари + околу 1500-2000 за WiFi уредот. Инаку ми кажаа ќе ми прателе некој стручен во понеделник да ме оправел со WiFi-то Па ајде баш да видам ќе биде ли нешто. Во меѓувреме ако има некој што знае како се конфигурира нека сподели...
Ова е најјакиот лански модел на VIVAX.
Не сум гледал дали ги менува, претпоставувам да.што ќе ти е тоа wi-fi кога имаш тајмер ??
btw: ги менува ли ортаите надворешниот вентилатор или врти стално на максимум ?
Balkanska rabota druze, so ke ti klima ako imas ladno pivo na kraj ke ti kazat.. Wifi kontrolata si e epten prakticna ekonomicna i ekoloska opcija koja i te kako e dobredojdena ponajveke letno vreme zasto zimoska e najdobro da se namaluva T koga nikoj ne e doma a ne da se pali gasi klimata komentirano e mnogu pati....Инаку многу луге ми го кажаа тоа не ми требало wifi сум имал тимер...Тајмерот е фиксна работа врз која немаш контрола додека не си дома пред климата, а тогаш веке не ти треба тајмер...
Mozebi crevoto za odvod e zaprljano ili poluzapusheno, probaj da go procistis pa vidi dali ke pravi pak isto.....почна ситни капки вода да фрла низ внатрешната. Ја исклучив ги исперав добро филтерите и пак пробав ама пак иста приказна, значи тоа го прави само на медиум вентилатор 350-400 кубни во мин. на прва и на најјако го нема овој проблем
знае ли некој што може да биде ??