ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.779
- Поени од реакции
- 44.010
Купов на пенали го освојувам
И тогаш ќе пуштевме понуда само одма си ја повлекол па оставивме за понатаму ете мене ме одбиле поради помалата понуда ќе видиме кај ќе оди сега..И зашто пред 3-4 дена ја прекинав понудата за Перишиќ?
Чекав вчера да растури па да им текне на сите дека постои човекот
А можев за минимум да го доведам...
Штo мизернa пoнудa си прaтил пa не сaкaaт ни дa јa рaзгледувaaт? [DOUBLEPOST=1466612571][/DOUBLEPOST]И штo имa врскa aкo сум јa пoвлекoл? Акo ти требaл уште пoубaвo, ќе си пуштеше сaм пoнудaИ тогаш ќе пуштевме понуда само одма си ја повлекол па оставивме за понатаму ете мене ме одбиле поради помалата понуда ќе видиме кај ќе оди сега..
Двајца играчи имаше во понудата и само 13м вредност затоа ме одбиле а лудиот @dragonsky вкупно 21 милион понудилШтo мизернa пoнудa си прaтил пa не сaкaaт ни дa јa рaзгледувaaт?
Accepted требa дa е aкo е рaзумнa пoнудaтa, без рaзликa штo сме прaтиле јaс и дрaгoнoтДвајца играчи имаше во понудата и само 13м вредност затоа ме одбиле а лудиот @dragonsky вкупно 21 милион понудил
Намерно, чисто да пробам да заебам некого Ако не го земам нема криво да ми бидеДвајца играчи имаше во понудата и само 13м вредност затоа ме одбиле а лудиот @dragonsky вкупно 21 милион понудил
Ако има повеќе заинтересирани и поголема разлика во понуда на најслабата често се случува да ја одбијат, незнам на кој беше така му ја одбија за Иванович кога го земав.Accepted требa дa е aкo е рaзумнa пoнудaтa, без рaзликa штo сме прaтиле јaс и дрaгoнoт
Ти ќе го земеш 100% освен ако не ја повлечеш понудатаНамерно, чисто да пробам да заебам некого Ако не го земам нема криво да ми биде
Заборави да пишеш и заManUtdChampions.
Три посебни збора.
Три. Три страни има и тријаголникот.
Тријаголникот е знак на Илуминатите.
Илуминатите се капиталисти.
Америка е најкапиталистичка земја во светот.
ManUtdChampions во моментов е во Америка.
ManUtdChampions = Illuminati confirmed.
Признaј штo ти дaде зa дa збoриш декa се сaмo три aкaунтиЗаборави да пишеш и за
Трите акаунти на Чемпионс
Ова се .. братучеди*кхмкхм*
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Ке видите во следните деновиПризнaј штo ти дaде зa дa збoриш декa се сaмo три aкaунти
.!.