Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Калифорнија фитнес (или како се викаше) продавницата некаде кај зелено пазарче во зградите беше која продаваше Dymatize производи, работи сеуште, бидејќи порано имаа и веб страна сеа не можам онлине да ги најдам?

Калифорнија фитнес (или како се викаше) продавницата некаде кај зелено пазарче во зградите беше која продаваше Dymatize производи, работи сеуште, бидејќи порано имаа и веб страна сеа не можам онлине да ги најдам?
Работат, истите се и во Сити Мол штандот (Но лимит му се вика таму ако се сеќавам добро). Само на фб барај, не му работи страната или директива во продавница, али дајматајз и кај нив е прилично редуциран, можеби и целосно да се прекинати со внес.

CaliVita.mk тие се, подоле од Рамстор од лева страна

Sent from my iPhone using Tapatalk

Момци, се работи за интензивни тренинзи со compound движења во комбинација со HIIT интервали. Или ако сакате кросфит, само без небулозите. :) Проблемот е што сум во калориски дефицит и опоравокот оди многу тешко што директно ми влијае на тренинзите. Имам искуство со суплементи, но фокусот на интерес моментално ми се есенцијалните EАA и разгранетите BCAA аминокиселини. Планот е ЕАА пред тренинг и евентуално пред спиење, а ВCAA за време на тренинг. Имено овие ЕАА:

http://pbc.mk/proizvodi/amino-kiselini/amino-pure-18-000-recharge-detail.html

во комбинација со овие BCAA:

http://pbc.mk/proizvodi/amino-kiselini/bcaa-xplode-detail.html

Како што реков, целта е опоравок и задржување на мускулна маса. Свесен сум дека во првите има BCAA, во суштина и тие и тие се есенцијални, но со вториве сакам да ја појачам количината на леуцин што е клучен за протеинска синтеза. Имал некој искуство со ваков стак, дали ви има логика и слично? :)

Мој другар ослабе 10кг за 2 месеци со хербалајф му викам што јадеше друго? вика па ништо тоа само.

:icon_lol:

колеги накачив бајаги килажа 98 кг е сега зедов ЦЛА протеин и креатин дали да комбинирам со БЦЦА и Глутамин за да ја задржам мускулната маса да не се стопам ептен пошто прв пат зимам за слабеење викат цла гори или да остане варијанта протеин и креатин

Ги има ли некој корстено Thermo Speed од Olimp ? Веќе 20тина дена како сум на диета, па планирам од наредната недела да додадам L carnitine, па се мислам дали да го комбинирам со Thermo Speed ?

Дали го имате користено Lean Pro8 протеинот од лабрада ако може некој мислење да сподели. дали 3700 за 2,3 кг е многу скапо ако се земе предвид дека една доза од 50г содржи 25г протеин со што испаѓа околу 45 дози а гледам некој други протеини во 20-30 грама содржат толка количина на протеин(на хартија) со шо испаѓет појке дози.

Го има некој пробано Whey 100 ? Да кажи дали лесно се растворува и каков вкус има? И да ме упати некој сакам да качам на маса дали е подобро да земам гејнер и креатин или протеин и креатин?

Го има некој пробано Whey 100 ? Да кажи дали лесно се растворува и каков вкус има? И да ме упати некој сакам да качам на маса дали е подобро да земам гејнер и креатин или протеин и креатин?
Протеин и креатин, повеќето гејнери се протеин и шеќери, подобро ти е да си ставиш доза протеин и овесни, банани, млеко, путер од кикиритки, кокос... по твоја желба колку ти е потребно одколку да даваш пари за гејнер.

солиден протеин да препорачате не ги следам продавнициве за суплементи некое време што има на лагер сега и како со цени ?

Цинк и Магнезиум, кај има што марка цена нешто?

Цинк и Магнезиум, кај има што марка цена нешто?
Десет години пијам по една таблета на ден од магнезиумот на Pharma Vital, германски се. Една кутија е 400 ден во Зегин и има 150 таблети од по 250 грама. Некни мајка ми купувала за неа и ми кажа и на парче ги давале, една таблета 3 денари. Често има промоции две кутии за 500, може ќе начекаш.
Исто така да ти препорачам добра работа е новиот магнезиум на Алкалоид што го промовираа на Ск Маратон. Кесички со прашок за инстант употреба, збогатени и со Б комплекс и уште нешто беше не ми текнува. Нареден пат вакви ќе земам зошто навистина имаше ефект само не знам да ти кажам цена зошто го барав после маратонот ама ми кажаа во Зегин уште го нема на продажба, сега го има ама немам влезено да прашам за цена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom