Најекономично греење и ладење

Член од
30 март 2012
Мислења
376
Поени од реакции
234
... lani se rasipa nekoj termoprekidac od furnata...]
Interesno e sto i na bratmi ganc nova furna Candy isto mu se rasipa termoprekidacot, znaci ova prsti od kvalitet po salonive. Izgleda ludjeto voopsto netreba da se zamaraat dali ce zemat beko, whirpool, candy,ariston.... nego da si zemat bilo sto a da ce se rasipe ce se rasipe sigurno. Imam sporet artur martin moze i na decata da im go ostavim i pak ce raboti i ce pece pokvalitetno od site ovie novi

Член од
11 јануари 2011
Мислења
121
Поени од реакции
114
Interesno e sto i na bratmi ganc nova furna Candy isto mu se rasipa termoprekidacot, znaci ova prsti od kvalitet po salonive. Izgleda ludjeto voopsto netreba da se zamaraat dali ce zemat beko, whirpool, candy,ariston.... nego da si zemat bilo sto a da ce se rasipe ce se rasipe sigurno. Imam sporet artur martin moze i na decata da im go ostavim i pak ce raboti i ce pece pokvalitetno od site ovie novi
Гледајте само што подолга гаранција да има кога купувате нов уред - инаку се сложувам, сите тие се ист квалитет.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.650
Поени од реакции
5.360
Дечки ајде малку помош. Каде во скопје може да најдам Hitachi ili Fujitsu инвертери. Гледам споделивте ценовник за Mitsubishi, дечките од Грее исто си кажаа за промоцијата што ја имаат. Па сакам да ги разгледам и овие две марки што модели имаат пред да се одлучам да купам нешто.
Фала однапред

GT1

Член од
14 февруари 2016
Мислења
1.145
Поени од реакции
1.207
Јас тоа стално го пишувам имам беко сличен модел ббеу121 со овој цело зимо без проблем греев салон 35 квадратни метри потрошувачка нула топ клима е. ИМАМ и грее козу во спална бекото за кози е врв и пред тоа имам пишано. Да си го купите ич да не се мислите јас сум презадоволен

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Aj ako sakas slikaj ja etiketata na vnatresnata I nadvoresnata edinica, I nadvoresnata edinica kako izgleda da vidime dali Postariot model na Beko e lg, Midea, gree ili nesto drugo,da znaeme dali moze da se sporeduva so ovoj noviot model na Beko.

Член од
21 јуни 2016
Мислења
9
Поени од реакции
7
Член од
25 април 2008
Мислења
56
Поени од реакции
84
Aj ako sakas slikaj ja etiketata na vnatresnata I nadvoresnata edinica, I nadvoresnata edinica kako izgleda da vidime dali Postariot model na Beko e lg, Midea, gree ili nesto drugo,da znaeme dali moze da se sporeduva so ovoj noviot model na Beko.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.654
Поени од реакции
7.500
Дечки ајде малку помош. Каде во скопје може да најдам Hitachi ili Fujitsu инвертери. Гледам споделивте ценовник за Mitsubishi, дечките од Грее исто си кажаа за промоцијата што ја имаат. Па сакам да ги разгледам и овие две марки што модели имаат пред да се одлучам да купам нешто.
Фала однапред
Hitachi
Fujitsu
Fuji Mitsu i Fujitsu ama mislam ne se direktni uvoznici

Член од
25 април 2008
Мислења
56
Поени од реакции
84
Да ваква е не е со з

Член од
30 март 2012
Мислења
376
Поени од реакции
234
Последно уредено:

GT1

Член од
14 февруари 2016
Мислења
1.145
Поени од реакции
1.207
ova kvalitetnata kutija na midea, ne e kvalitetnata kutija Z na gree, sega razocaran si? :)
http://advancemedia.com.mk/index.php?route=product/product&path=104&product_id=1365&filter=55

edit: aj koga vece staviv link na ovoj vivax ova mi padna vo oci :
КапацитетГреење3.81(1.08-4.92)kW
Работно подрачје (100% исполнителност на греење)�-7°C≤T≤24°C
Zosto da sum razocaran znaci Beko odkako raskrsti lg so nego poracuva klimi od Midea Gree i mozebi drugi mene me interesirase potekloto na Beko zosto nema dovolno informacii na net.
Znaci najsilna masina e lg to Z serija vo Neptun za 30 karti I Tesla 18 ka za 34karti

Член од
22 јуни 2016
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво на сите. Би сакал да прашам, дали може со инвертер да се загрее спрат ок куќа 40 m2 (дневна + кујна)? Куќата е новоградба со ПВЦ столарија, без фасада. Ако може, кој тип на инвертер би ми одговарал најмногу?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.654
Поени од реакции
7.500
Здраво на сите. Би сакал да прашам, дали може со инвертер да се загрее спрат ок куќа 40 m2 (дневна + кујна)? Куќата е новоградба со ПВЦ столарија, без фасада. Ако може, кој тип на инвертер би ми одговарал најмногу?
Kako za kuja (bez fasada) nekoja so 3~4Kw na -7(-10), vo pari od 46000 do 65000

Kajgana Shop

На врв Bottom