ЕП 2016 - Група Д (Шпанија, Чешка, Турција, Хрватска)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе ја заврши групата на 1-та позиција?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Озбилно постои ваква шема. Трето место да ти одговара повеќе од прво?

Одма нека се убијат тие од УЕФА, дно од распоред. Да ти ебам мајката у пичка, само ако не дадат гол ццццццццццццц.
Што е УЕФА крива што Велс заврши прв во група?

Ќе калкулират бе јасно е ко ден. Се надевам Велс ќе им ебе матер па нека се чукат у главата усташка.

Zaso ne igraat Mandzukic I Modric?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaso ne igraat Mandzukic I Modric?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ете читај погоре. Ќе калкулираат за да бидат трети и да играат против Велс наместо против Италија. А Модрич ионака не знам дали ќе играше

ПИЧКИ!!!!!! Од најпозитивната репрезентација станаа најгнасната во рок од два меча. Ах што нејќе Бејл со друштвото да ве збибери.
А Уефа нека гледа што направи, го уништи првенстово само за да лапат пари. Сега ќе гледаме повторно очобол, наместо конечно една јака утакмица.

Па кој им е овој унапред утврден распоред кој со кој да игра.
Некој ќе игра со второпласиран а некој со Косово. :D

Па мора да има утврден распоред..што очекуваш?..на сред првенство да прават ждрепки како во ЛШ?..биди сериозен малце

Jaс незнам зошто несакаат да играат со Италија. Па секогаш им одело на Хрватите со Италија.
А башка и подобар фудбал играат од италијаните. Калкулацијава не ми се свиѓа ич. Ама они си знаат.
Бејлс кога ќе им го забибери од пола терен да нема плачење после.

Не е работата само да ја избегнат Италија туку и да одморат малце играчите..Хрватска нема којзнае какви резерви па да игра секој натпревар со прв состав..мора да калкулираат и да ги штедат силите..да бев јас и Ракитич со Перишич немаше да ги ставам..барем ако се калкулира и одмора нека се прави тоа до крај.

Не е работата само да ја избегнат Италија туку и да одморат малце играчите..Хрватска нема којзнае какви резерви па да игра секој натпревар со прв состав..мора да калкулираат и да ги штедат силите..да бев јас и Ракитич со Перишич немаше да ги ставам..барем ако се калкулира и одмора нека се прави тоа до крај.
гледај утакмицата бе, после пак ќе пишеш напамет за Фабрегас и Силва

Како трети нели постои опција и против Франција да играат?
Зашто не пробаат први да бидат?[DOUBLEPOST=1466536266][/DOUBLEPOST]Турција води :D

Еве ја Турција води , калкулирајте сега све да ви ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom