League of Legends

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
Да играм. Паузирав од играва некое време, пред тоа го продадов и акаунтот, и сега не ми се гринда до 30 левел, плус не ми се игра на ЕУНЕ. Сакам да пробам на ЕУВ како појак сервер демек.
Ако имате некој акаунт на продавање на ЕУВ а да има повеќе херои отклучено пишете.
имам 85 хероја голд/плат ело (неам играно од дамна)

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Фак оф риот! 8w/2l промо, 6 партии партали праење со ЛеБланк, еден фејл со леона и ранк бронза 2? Никош појќе ова срање.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Фак оф риот! 8w/2l промо, 6 партии партали праење со ЛеБланк, еден фејл со леона и ранк бронза 2? Никош појќе ова срање.
Мислиш placements? Ако тоа си играл, така беше кај сите од новава сезона, hard reset мавнаа и сите паднаа минимум две дивизии. Мене ме ставија b3, али за два дена стигнав до s4. Дури со промоцијата од b3 отидов директно у b1, значи рипнав еден ранк.

Немај гајле, ќе добиваш по 30 lp за победа, 10 за пораз и одма ќе се кренеш :)

H

HoT IcE

Гостин
Увек е така, се гринда лесно на почеток пошто ти дава по 30лп од победена а ти зема 10 од изгубена, немај гајле, само трпение и играј два-три хероја кои ги знаеш добро и ќе се искачиш кај што заслужуваш.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Увек е така, се гринда лесно на почеток пошто ти дава по 30лп од победена а ти зема 10 од изгубена, немај гајле, само трпение и играј два-три хероја кои ги знаеш добро и ќе се искачиш кај што заслужуваш.
Од голд2 на бронза...да ти се одмилит и играње и све.

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
да си билдаш его, а? :D
знам покварен сум , али сеа ме тепаат на high elo , неам време за играње веќе и сеа сум тапа и ме газат :D али така неам акаунт на бронза само џабе зборам...

E

Epsilon

Гостин
знам покварен сум , али сеа ме тепаат на high elo , неам време за играње веќе и сеа сум тапа и ме газат :D али така неам акаунт на бронза само џабе зборам...
јас не мрднав од Г5 еве веќе месец дена, а два пати влегов промо за Г4, смурферски ми се научени Тарик, Сона, Гарен, Пантеон ама ме мрзи со нив да играм нон стоп и ќе ми се падне некоја будала што игра само еден херојсо 200 илјади поени на херојот, че ми еби матер.

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Од голд2 на бронза...да ти се одмилит и играње и све.
Jas na smurfot bev 9/1 i ocekuvav neshto gold da me daj (ne e igran 2 godini,edno drugarche mi go dade),i me stavi vo Bronze 4ka,pa eve sega Gold 1 mi e oti go prodadov main acc I ko che vida 90% winrate na lolnexus odpochetok gi tiltnuvam,easy elo

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Better nerf irelia :D, многу е јака :D, избегнуваш трундл, дариус и рене, другите ги шиеш, зимаш дабл на бот со телепортот и гг :D

Член од
24 декември 2015
Мислења
41
Поени од реакции
12
Знам, и подоле рече дека ЕУВ чисто бил офлајн, не знам дали мисли дека заради тоа ЕУНЕ е подобар ама ја не бегам ради стабилност на сервер туку заради луѓе што тролаат во ранкед дури и во поголеми дивизии или со други зборови не се ни трудат.
Eune e po stabilen server euw mnogu pagja a za troleri i nubovi isto e vamu i tamu, bev plat fativ diamond vo diamond imase trolovi i polosi igtaci od gold se iznervirav i pauzirav nekolku meseci demot mi napravija do plat i sega igram casual vo plat
ako nejkes trolovi najdi min uste 2 da igraat so tebe za da ne ti se pagjaat nabovi[DOUBLEPOST=1466697174][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1466697349][/DOUBLEPOST]Ако сака некој нека пише да направиме чат група на лол па да составиме неколку тимчиња за ранкед
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom