EП 2016 - Група А (Франција, Романија, Албанија, Швајцарија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Au kuku bre
Pozdrav do brakata sto ne gledat od Budva I Ohrid ...
Јас ве гледам од Куала Лумпур, дали можит и мене да ме поздравите?
Честитки за победата.

Уште пред една недела кажав дека тревата на терените се катастрофа, во полуфинале ќе гледаме ораница, а посебно во Марсеј каде што теренот е во најлоша состојба.

глупо беше што не успеа да постигна барем уште еден гол, романија не можеше да биде помизерна, не знам како играа против французите.,...

Сега треба Турциja да ја победат Чешка со 1-0 2-0,и Шведска и Ирска Да изгубат од Италија и Белгија за да поминат Албанија...реално со малце среќа Албанија можат до 1/8

Сега треба Турциja да ја победат Чешка со 1-0 2-0,и Шведска и Ирска Да изгубат од Италија и Белгија за да поминат Албанија...реално со малце среќа Албанија можат до 1/8
Turska,Italia i Belgia da ne izgubat i Albania ke ima siguren plasman .

Италија и белгија тешко дека губат, само турска е проблематична...

Честито, рално изигравте за повеќе од три поени на првенството.
Малце тешко за наредна фаза, лоша гол разлика имате, треба Ирска и Шведска да не победат и Чешка да не победи. Или пак да се надевате дека некоја од С.Ирска, Словачка и Велс да изгубат со повеќе од три разлика, но ова е малце нереално. Во последната група резултатие не се важни за вас, оти што и да се деси ќе има подобра трето пласирана екипа од вас.

Ирска и Шведска нема да победат, останува Турција да им помогнат со барем нерешен резултат против Чешка.

Заслужија победа Албанциве, по тие борбени игри во првите две кола , редно беше и нив да им се насмевне среќата, заслужија да се радуват на победа на ова ЕП.
Ќе видиме како ќе се одвиваат работите за нивен пласман понатаму.

Ирска и Шведска нема да победат, останува Турција да им помогнат со барем нерешен резултат против Чешка.
Италија има сигурно прво место и знаеме како играт кога се фаворити и кога играт ради реда, па без разлика што овие се боси им давам солидни шанси дека можат да изненадат.

Не сум у тек, шо бидна? Освоија Европско или што е работава? :D

Бетер.

Може да се кладам дека 85% од овие што трубат низ град не знаат дека шансите на Албанија да иде даље им се минимални.

За да одат понатаму ќе треба Ирска и Шведска да не победат (ајде Шведска нема ама Ирска ќе игра против Италија која сигурно е прва така да има некаква шанса за изненадување) и утакмицата Чешка-Турција да заврши нерешено или Турција да победи со 1 разлика. Се друго значи дека Чешка/Турција ќе бидат пред нив

Бетер.

Може да се кладам дека 85% од овие што трубат низ град не знаат дека шансите на Албанија да иде даље им се минимални.

Немој да се кладиш за нешто што не си осетил досеа, историска победа у фудбал на Европско Првенство, за другото ќе славиме пак ако ни се поклопат коцките наредните денови

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Како и да е убаво е чуството да победиш на едно Европско Првенство во фудбал каде што играат најдобрите репрезентации на Европа!
Ако ни се посреќи ќе биде супер.

13442385_982458971853332_340659395759122316_n.jpg

Пуштајте дронот на некоја утакмица и не ви бега 1/8 финале :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom