M-1
Добро утро Махачкала!
- Член од
- 6 септември 2010
- Мислења
- 4.243
- Поени од реакции
- 7.364
Јас ве гледам од Куала Лумпур, дали можит и мене да ме поздравите?Au kuku bre
Pozdrav do brakata sto ne gledat od Budva I Ohrid ...
Честитки за победата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ве гледам од Куала Лумпур, дали можит и мене да ме поздравите?Au kuku bre
Pozdrav do brakata sto ne gledat od Budva I Ohrid ...
Turska,Italia i Belgia da ne izgubat i Albania ke ima siguren plasman .Сега треба Турциja да ја победат Чешка со 1-0 2-0,и Шведска и Ирска Да изгубат од Италија и Белгија за да поминат Албанија...реално со малце среќа Албанија можат до 1/8
Честито, рално изигравте за повеќе од три поени на првенството.
Малце тешко за наредна фаза, лоша гол разлика имате, треба Ирска и Шведска да не победат и Чешка да не победи. Или пак да се надевате дека некоја од С.Ирска, Словачка и Велс да изгубат со повеќе од три разлика, но ова е малце нереално. Во последната група резултатие не се важни за вас, оти што и да се деси ќе има подобра трето пласирана екипа од вас.
Италија има сигурно прво место и знаеме како играт кога се фаворити и кога играт ради реда, па без разлика што овие се боси им давам солидни шанси дека можат да изненадат.Ирска и Шведска нема да победат, останува Турција да им помогнат со барем нерешен резултат против Чешка.
Не сум у тек, шо бидна? Освоија Европско или што е работава?![]()
Бетер.
Може да се кладам дека 85% од овие што трубат низ град не знаат дека шансите на Албанија да иде даље им се минимални.