ЕП 2016 - Група Ф (Португалија, Исланд, Австрија, Унгарија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе ја заврши групата на 1-та позиција?

• Португалија

Гласови: 12 33,3%
  • Исланд

Гласови: 5 13,9%
  • Австрија

Гласови: 15 41,7%
  • Унгарија

Гласови: 4 11,1%

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
7e8be6b8e20842f20c17b5a5e06dc8d4.jpg

:shook::shook:

Gledam cela edna tribina polna so Islangjani... Ti se chini cel Island doshol da gleda, i mlado i staro. Tolku zhiteli ima Island.:bravobe:

https://www.amazon.com/Compression-Socks-Black-Stocking-sizes/dp/B002SGNHPY

:icon_mrgr:
смешни се ама доста паметна измишљотина. Никакви болки немаш утредента.

Compression clothing is used by runners in attempt to recover from hard workouts and races as quickly as possible. For example, the snug-fitting, knee-high socks are meant to increase circulation and reduce lactic acid build-up. Some runners wear compression gear while training and racing, others use them after a run. Compression socks are notably popular among ultrarunners.

Најмалку среќа имаат португалците досега. Ептен ми се допаднаа денес, едноставни акции, со точни вертикални пасови ама џабе им све кога милион шанси промашија, а и против Исланд издоминираа. Штета за нив.

Би требало конечно да распалат против Унгарија. Само да не паднат психички, после толку промашени шанси.
Роналдо одличен денес за разлика од очајот од утакмица против Исланд, заслужи да даде гол, ама кога не сака не сака.

Кога играч ќе промаши пенал не може да стане збор за несреќа, ни за Португалија, ни за Роналдо.

Не е од вчера "несреќата" на Португалија... на памет одма ми идат 3-4 утакмици од квалификациски утакмици каде имале по милион шанси неискористени и од 1 полушанса противникот ги јебел ... се они немаат среќа, па јебига не ја заслужиле штом се повтара сто пати...

Џони кј ти е Португалија што играла ептен добар фудбал бе? :D Да им се посерем на репрезентацијата со еден играч - Роналдо, и уште двајца ванаби Роналдо. Нани и Кварезма.
Нека испаднат, најодвратна репрезетнација за гледање ми се.

И ме заболе што Роналдо промашил пенал за Португалија. Најважниот сезонава го погоди :D

https://www.amazon.com/Compression-Socks-Black-Stocking-sizes/dp/B002SGNHPY

:icon_mrgr:
смешни се ама доста паметна измишљотина. Никакви болки немаш утредента.

Compression clothing is used by runners in attempt to recover from hard workouts and races as quickly as possible. For example, the snug-fitting, knee-high socks are meant to increase circulation and reduce lactic acid build-up. Some runners wear compression gear while training and racing, others use them after a run. Compression socks are notably popular among ultrarunners.
Стокингс бе :D
пдма на аматер милф ме мава :D

Sent from my E560 using Tapatalk

Сеа се ругате, али имам осеќај Португалциве ќе стигнат до финале а Гејналдо ќе распали.:cool::D

Џони кј ти е Португалија што играла ептен добар фудбал бе? :D

Ти се заебаваш:,,1000000 шанси направија на двата натпревари..и пенал промаши тој глумецот вашиот..што сакаш повеќе да направат кога немаат ебан напаѓач?..демек не играа добар фудбал на двата натпревари?

epa eve jas ke ti recam deka slab futbal igrale, i kako ke mi dokazes deka sum greska? Sto argumenti ke mi ponudis?? dvata nereseni so island i avstrija ?
toa sto nemat spic nemat,ama deka se preceneti- se.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom