Зошто повеќе луѓе стануваат атеисти?

• Креатор на темата Креатор на темата hypoterrian
  • Време на започнување Време на започнување
Епа Хасо време е да престанеш да се смееш на вицови и да почнеш да мислиш, со својата тиква!

Ај напни си ја црпката и кажи: што ти, лично и персонално, смисли, а на што ниту на еден човек не му паднало на памет во минативе пар илјади години?...:sneaky:

Безбожници, зошто бегате од прашањата на Мики, се изжививате на серизни теми со него, вреѓате и правите офтопик паника? Што е проблемот со вас?
Na koj prasanja verniku ...? Na ovie ozbilnive ?
Суб,
еве за тебе едно полесно прашање: колку е кило „мелено„ за праење прескајци?...:)

Јас неколку пати те прашав за еволуција, како знаеш дека постои Бог итн..

За тоа, имаш куп теми на форумов; не биди мрза, прочепкај малце и ќе најдеш миљон постови кои ја поддржуваат и едната и другата страна.

Таман работа ако на секој тазе член на форумов му ги преповторувам истите ставово од Црквата за разно-разни теми.

Ај напни си ја црпката и кажи: што ти, лично и персонално, смисли, а на што ниту на еден човек не му паднало на памет во минативе пар илјади години?...:sneaky:

Гледаш MIKI1 ниту педерлукот не сум го смислил јас, го имало уште во времето на Серафим Роуз па и порано! :)

Сега напни си го малото мозоче и кажи ни што имаш ти кажано, а да не ти е од црквата, онака од тебе, од некоја енциклопедија, од некое животно искуство во твоите 50 години?

Безбожници, зошто бегате од прашањата на Мики, се изжививате на серизни теми со него, вреѓате и правите офтопик паника? Што е проблемот со вас?
Ова е трет пост каде те прашувам зошто ги премолчуваш прашањата? Кој бега од прашања?

За тоа, имаш куп теми на форумов; не биди мрза, прочепкај малце и ќе најдеш миљон постови кои ја поддржуваат и едната и другата страна.

Таман работа ако на секој тазе член на форумов му ги преповторувам истите ставово од Црквата за разно-разни теми.

Не MIKI1 човекот отвори уште еден милион теми откако дојде. Наместо да трола како тебе детето чита, отвара теми и нови хоризонти, ја гледа твојата беда и не сака да стане како тебе, испран мозок кој поставува прашања за кој потоа плаче ако не добие одговор соодветен со оние на црквата! MIKI1 од сретниот век!

Гледаш MIKI1 ниту педерлукот не сум го смислил јас, го имало уште во времето на Серафим Роуз па и порано! :)

...ама радо би си легнал со машко, како што напиша пред некој ден...:sneaky:

Пардон!

Передалкот и пред тебе постои, така да имаш оправдание...

Пардон!

MIKI1 од средниот век! Гледаш може да сум бил роден во времето на Роуз и мене би ме следело спасение и тоа за педерлак. :)

Не MIKI1 човекот отвори уште еден милион теми откако дојде. Наместо да трола како тебе детето чита, отвара теми и нови хоризонти, ја гледа твојата беда и не сака да стане како тебе, испран мозок кој поставува прашања за кој потоа плаче ако не добие одговор соодветен со оние на црквата! MIKI1 од сретниот век!

SpaceTraveler,

ај што си припрост, духовно празен и неук, ама сега си придаваш премногу внимание па почна да браниш и членови на форумов?...

Остај го чо‘екот раат, нека каже што има да каже.

Пардон!

MИКИ брат ти хомофоб да не си?

SpaceTraveler,

ај што си припрост, духовно празен и неук, ама сега си придаваш премногу внимание па почна да браниш и членови на форумов?...

Остај го чекот раат, нека каже што има да каже.

За да бидам духовно празен треба да бидам исто така дошосушец и очопија како тебе, ама не сум. Ниту го бранам човекот, само ти кажувам факти, ти ЛАЖЕШ дека е мрзелив затоа што детето седнало дома да мисли, а ти тоа не го можеш!

MIKI1 од средниот век. Лажеш и тролаш во исто време... не чини така!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom