Зошто повеќе луѓе стануваат атеисти?

• Креатор на темата Креатор на темата hypoterrian
  • Време на започнување Време на започнување
@Justin Sidher со ова БЕЗБОЖНИЦИ звучиш како радикален исламист!
Мене да ти кажам искрено вие атеистите(безбожниците а не неверниците;)) со вашево агресивно були однесување тука ми личите на една гневна толпа за линчување.
Штознам, можда треба да бегаме ние верниците од местово да не не распнете на крст.:pos:

Мене да ти кажам искрено вие атеистите(безбожниците а не неверниците;)) со вашево агресивно були однесување тука ми личите на една гневна толпа за линчување.
Штознам, можда треба да бегаме ние верниците од местово да не не распнете на крст.:pos:

Тоа може да ти го направи црквата, да ти каже да ја тргнеш мартинката од раката и да се обесиш на крст со врзани раце да не мастурбираш оти нели, тоа е грев. Ние не би ти сториле такво нешто, не се плаши... за по садистички информации консултирај се со MIKI1 од средниот век![DOUBLEPOST=1466193363][/DOUBLEPOST]
...а што е една од за тебе отворените могуќности...:sneaky:

Јас на љубовта не и викам не! :)

можда треба да бегаме ние верниците од местово да не не распнете на крст.:pos:

Радо би го сториле и тоа, иако устите им се полни со нечии туѓи палења на клада...

Наведи една вистина: само една, оти две и/или повеќе, за тебе се претешка задача...
ОК брат па не се лути толку брзо! Луѓе сме! Ама да те прашам како знаеш дека христијанскиот Бог е поточен од колку илјадниците примери од генетички сличности со сите живи суштества, фосилните остатоци од различни видови на праисториски мајмуни и работите пронајдени, диносаурусите, крапинските луѓе(ако Господ постои тој не создал неперфектен човек значи не треба да постои крапински човек воопшто така?) и како се пронајдени фосилни остатоци кога во библијата пишува дека земјата е стара одприлика 10 илјади години?

Тогај-навали!
Ај па и тебе да те уброиме меѓу светиите...можи и икона ќе ти напрајме...:lolzz:

МIKI1 од средниот век, гледам ти се стремиш да бидеш покрај светиите, припремај си го задникот уште тука на Земјата, таму нема вазелини и чуда! :)

Доаѓаш на форумов, ги навредуваш сите членови што не се христијани дека се „безбожници'' и потоа обвинуваш други дека имале були однесување?

Ама вие верниците постојано насекаде викате ќе идеме во пеколот и дека господ ќе не казни. Иако не веруваме во тоа самата помисла да кажеш дека си ОК со тоа е навреда.

Јас не разбирам зашто за се мора да има дискусија објаснувања секој нека си ја гледа својата работа чао пријатно но не... Сите требало да бидеме муслимани така рекол мухамед или исус рекол сите да требит да бидиме хрисијани епа си прашам к.. ! Иначе јас верувам дека сите религии се засновани на вонземски пријатели од историјата кој се погрешно протолкувани чао довиѓења

Последно уредено од модератор:
Радо би го сториле и тоа, иако устите им се полни со нечии туѓи палења на клада...
Ова од човек што јавно си се откажал од сопствените родители и што јавно си призна дека би убил било кого ако му се јави Бог и му побара такво нешто од него.

Мене ме интересира дали би убиле некого ако Господ ви каже. Ако да вие треба во психијатриска болница да идете ако не тогаш не сте вистински верник. :чда:

Мене ме интересира дали би убиле некого ако Господ ви каже. Ако да вие треба во психијатриска болница да идете ако не тогаш не сте вистински верник. :чда:

Црквата во средниот век, во поранешниот живот на MIKI1 од средниот век запали илјадници луѓе кој ги негираа црковните догми! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom