Не е баш просто зависи што си ја навредил.Зависи дали е мала навреда преку која може да се помине со малку молење или навреда за да ти ги извади очите.Во секој случај одма јавиувај се и извинувај се и моли ја да ти опрости.Ако ја сакаш бори се да ти опрости.Најнормално ние не знаеме што е навредата само искрено се надевам дека не е нешто многу страшно.Многу просто ама за мене важно прашање:
Ја Навредив.
Како да ми прости?
Да ја молам или да и свртам грб, или нешто трето?
Мн. ми е важно, ајде можи ќе спасите 10 минути утрешни вести...
„Малолетник извршил самоубиство, неофицијално мотивот е...“
Благодарам.
Јаааа папучар. Се додека кажува слабост ќе го шутка како што ќе и текне и намерно ќе прави да и угодува работи.Си бил глуп и си ја навредил. Време е да станиш папучар на одреден период, ќе ја молиш, ќе и угодуваш и слични тракатаници, за да ти се смири. Или пак, ако си сигурен дека те сака и не може а да не ти прости, кулирај си, сама ќе дојде.
Броиш од денот кога си добила па даље. Али ова броењето е ако имаш редовна менструација, односно ако добиваш на секои 28 дена, така да не си го зимај здраво за готово зошто е индивидуална ствар.Vi blagodaram za odgovorite vo vrska so presmetuvanjeto plodni denovi no imam dodatno prasanje neli odkako ke dobijam sledat nekolku denovi dodeka ti trae ciklusot tie denovi se brojat ili pocnuva da se broi odkako ke zavrsi ciklusot? primer ciklusot trae 4 dena e sega se broi odkako ke pominat tie 4 dena odkako ke mi pomine ili od denot koga imam dobieno?
Ќе и се извиниш секако. Ама не само обично “Извини“...Ја Навредив.
Како да ми прости?
А ти вака им простуваше на 14 години?Имајте неверојатен, фантастичен, незаборавен секс и + купи и прстен со топаз, да видиш одма како ќе ти прости!![]()
Па мора кога тогаш да почнат да практикуваат секс ...А ти вака им простуваше на 14 години?![]()