Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А и би ми било мило ако овој гнасава Варежао остане без титула. Поголем мајмун од Грин е со неговите курчења спрема публиката пред која играше 10+ сезони.
Опрај се во понашање.Ве поздрави лузерот и плачкото хехе .!.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Озбилно пиша дека Коби е типичен Џо Џонсон играч? Со Џо Џонсон го спореди?Мене и двајцата ми се антипатични играчи зошто се играчи со преголемо его и секогаш се играч > тим. Ама Коби е класичен Џо Џонсон играч, сам ќе ја решам утакмицава со претешки шутеви, додека Џејмс знае да биде лидер и да разигра се‘ околу него.
Вaрежao веќе имa прстен, без рaзликa нa пoбедникoт.![]()
Не би рекол дека беше чист ко солза, имаше контакт ама мислам дека можеа да не го судат комотно. Тука Брон принцезата си изигра улога и изврши притисок.6tiot bese cist ko suza![]()
wow, за човекот што им донесе 2 титули на мајами каков ноуриспект, the jealousy is strong in you. Па он да не беше ни плејоф ќе видевте тие години
Site fanovi na kobe po staro i gsw po novo taka gledaat. Gi pece gzetoХм, а овој што ја фрли заштитната протеза у фан? Секој има испади, ти гледаш само тоа што сакаш да го гледаш ако ме сфати.
Озбилно пиша дека Коби е типичен Џо Џонсон играч? Со Џо Џонсон го спореди?
Хм, а овој што ја фрли заштитната протеза у фан? Секој има испади, ти гледаш само тоа што сакаш да го гледаш ако ме сфати.