НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лав мораат да го трејдат. Нека се изгуби во некоја нискоразредна екипа.
Паметно би им било Бијомбо да го земат.

А и би ми било мило ако овој гнасава Варежао остане без титула. Поголем мајмун од Грин е со неговите курчења спрема публиката пред која играше 10+ сезони.

Вaрежao веќе имa прстен, без рaзликa нa пoбедникoт. :D

Еј али каква срамота беше она од Леброн, Кари се кара со судијата после досудениот шести фаул а овој го тужака кај судијата, демек еј види овој што направи. Пу да ти ебам тоа лиглето од играч, флопер умрен.

Диктатура

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Мене и двајцата ми се антипатични играчи зошто се играчи со преголемо его и секогаш се играч > тим. Ама Коби е класичен Џо Џонсон играч, сам ќе ја решам утакмицава со претешки шутеви, додека Џејмс знае да биде лидер и да разигра се‘ околу него.
Озбилно пиша дека Коби е типичен Џо Џонсон играч? Со Џо Џонсон го спореди?

6tiot bese cist ko suza :)
Не би рекол дека беше чист ко солза, имаше контакт ама мислам дека можеа да не го судат комотно. Тука Брон принцезата си изигра улога и изврши притисок.

Јас Брон го поштувам пошто е чудовиште ама се понаша ко мало дете некое, лигуш прав и тоа ме нервира кај него.

wow, за човекот што им донесе 2 титули на мајами каков ноуриспект, the jealousy is strong in you. Па он да не беше ни плејоф ќе видевте тие години

decko bas deka go postuvam go zboram ova...da ne go postuev ke bev okej so toa so go prai....nesmee legendata na teren ko so go komentiraat da se ponasa ko picka....znaci mene da sum tolkava gorila i da doe detence ko steph fizicki gleano i da mi zeme topka i ja da padnam i da idam kaj sudiite da placam abe faul abe vidi go so prai....a pred toa da go zalepam i da mu vikam whos your daddy?? ke svikam pres da se izbrisat site moi dostignuvanja do sea u NBA....ZNACI GO LEPI I MU SE DERE GET THAT WEAK SHIT OUT OF HERE....i sledna situacija mu ja kradat cista i paga dole i place kaj sudiite tazno e vakvo ponasanje od "Legenda"

Хм, а овој што ја фрли заштитната протеза у фан? Секој има испади, ти гледаш само тоа што сакаш да го гледаш ако ме сфати.

Хм, а овој што ја фрли заштитната протеза у фан? Секој има испади, ти гледаш само тоа што сакаш да го гледаш ако ме сфати.
Site fanovi na kobe po staro i gsw po novo taka gledaat. Gi pece gzeto

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Озбилно пиша дека Коби е типичен Џо Џонсон играч? Со Џо Џонсон го спореди?

Само да го доловам стилот кога иде сам против 5 души со мрднати шутеви, иначе нормално дека е класи подобар. Муабетот повеќе ми беше дека Леброн е по all around играч и да ги прашаш тренерите во НБА околу кого би избрале да градат тим во прајмот 25/30 ќе ти кажат Џејмс.

mn jasno deka ke ima reakcija(ne ocekuvav steph da podlegne i ne trebase)....ali posle toa se izvini dur u meguvreme lebron placese kaj sudiite za tehnicka da mu dosudat plus :)

URRJzUJ.jpg

Дечки, кога ќе коментирате на темава, ве молам обратете внимание на речникот. А тука не спаѓа само пцуење и навредливи зборови директно кон некој, туку тука спаѓаат и сите провокаторски постови. Да не ве цитирам ќе си се препознаете.
Околу ЛеБрон - Коби муабетот...и пред неколку денови кажав и сега ќе кажам, ако Леброн освои уште 1-2 прстени и дефинитивно ќе биде поголем од Коби. Навистина е плачко и флопер и го мразам заради сето тоа, ама реалноста е дека Коби немал вакви бројки како ЛеБрон. Ако го служи здравјето и собере уште некој прстен, има изгледни шанси да биде број 2 на сите времиња.[DOUBLEPOST=1466179444][/DOUBLEPOST]K.C. Johnson ‏@KCJHoop 8m8 minutes ago
Bulls acquire guard Spencer Dinwiddie from the Pistons for Cameron Bairstow.[DOUBLEPOST=1466179644][/DOUBLEPOST]NBA announces separate $25K fines for Steph Curry for throwing mouthpiece in stands and Steve Kerr for public criticism of officials.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom